Ο hair stylist Βασίλης Στρατηγός εξηγεί πως θα έχουμε λαμπερά μαλλιά

Ο hair stylist Βασίλης Στρατηγός εξηγεί πως θα έχουμε λαμπερά μαλλιά

Ότι τύπο μαλλιών κι αν έχετε η λάμψη τους είναι αυτή που θέλετε και προσπαθείτε να αποκτήσετε με κάθε σας χτένισμα.

«Τα λαμπερά μαλλιά είναι πάντα της μόδας και θα πρέπει να είναι και το ζητούμενο κάθε γυναίκας» λέει ο hair stylist Βασίλης Στρατηγός. «Για να αποκτήσετε λαμπερά μαλλιά το βασικότερο είναι να έχετε από πριν ξεφορτωθεί τις καμένες άκρες και την ψαλίδα γενικότερα στο κομμωτήριο σας» προτρέπει ο Βασίλης.

«Η χρήση ενός κατάλληλου σαμπουάν και conditioner, που είναι ειδικά για λάμψη είναι απαραίτητο βήμα στην πορεία για τα λαμπερά μαλλιά. Στο styling προτιμήστε brushing με πιστολάκι και τρίχινη βούρτσα που δίνει περισσότερη λάμψη από τις κεραμικές που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Το καλό 'ψήσιμο' των μαλλιών με το πιστολάκι και χρήση του flat iron δίνουν το πιο λαμπερό αποτέλεσμα.» εξηγεί ο Βασίλης.

«Χρησιμοποιήστε επίσης μετάξι αντί για σιλικόνη, που δίνει πιο λαμπερό αποτέλεσμα χωρίς να λαδώνει τα μαλλιά. Επίσης, στο εμπόριο κυκλοφορούν προϊόντα για extra λάμψη σε μορφή spray καθώς και ειδικές λακ που γυαλίζουν και δίνουν κράτημα στα μαλλιά.» λέει ο Βασίλης και επιστά την προσοχή «Τα προϊόντα για λάμψη πρέπει να χρησιμοποιούνται με μέτρο γιατί η σύσταση τους είναι λιπαρή και η υπερβολική χρήση μπορεί να βαρύνει τα μαλλιά.»