Βοηθήστε με το δικό σας τρόπο τον πλανήτη

Βοηθήστε με το δικό σας τρόπο τον πλανήτη

Η Kiehl's Since 1851 με έδρα τη Νέα Υόρκη, έχει ξεκινήσει ειδικές δράσεις και καμπάνια ενημέρωσης με άξονα το περιβάλλον για τον μήνα Απρίλιο.

Κατά τη διάρκεια του μήνα Απριλίου, διαδραστικοί πίνακες θα αναρτηθούν στα shop-in-shop Kiehl's (Hondos Center Kolonaki, Hondos Center Glyfada, Attica Department Store, Citylink) καθώς και στο διαδίκτυο ώστε να μοιραστούμε tips, να μάθουμε πως μπορούμε να εξοικονομούμε ενέργεια και πως να προστατεύουμε τις περιορισμένες πηγές ενέργειας του πλανήτη!

Επίσης σε όλη τη διάρκεια του μήνα, για κάθε προϊόν Kiehl's που πωλείται, δίνεται 1€ στον ΜΚΟ Ώρα Για Δράση, μία ομάδα νέων παιδιών από 18 ετών που πήραν την απόφαση να δράσουν συλλογικά και οργανωμένα για την σωτηρία της φύσης. Επιπλέον, προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα ότι οι νέοι της χώρας μας είναι άνθρωποι με όραμα, όνειρα αλλά και θέληση να προσφέρουν πραγματικά τόσο στο περιβάλλον όσο και στον συνάνθρωπο. www.oragiadrasi.gr

Μέχρι τις 30 Απριλίου, η Kiehl's σας καλεί μέσω των Facebook (https://www.facebook.com/kiehlsingreece) & Twitter (@KiehlsGR) να συμμετέχετε στις 30 ημέρες αειφορίας της μάρκας. Η Kiehl's παραμένει προσηλωμένη στην υπόσχεσή της να λειτουργεί με τον πιο αειφόρο τρόπο και αισθάνεται ότι κάθε Παγκόσμια Ημέρα Γης είναι μια ευκαιρία να ανανεώνει τη δέσμευσή της για την προστασία του πλανήτη. Τι μπορείτε να κάνετε εσείς αυτές τις ημέρες που απομένουν τον Απρίλιο;

•Να δώσετε τις δικές σας περιβαλλοντικές συμβουλές στην κοινότητα της Kiehl's: μοιραζόμαστε απλές οικολογικές λύσεις και συνήθειες που προστατεύουν τις πηγές ενέργειας (και πολλές φορές ... εξοικονομούν χρήματα!).
•Να υποστηρίξετε τη δουλειά του ΜΚΟ Ώρα Για δράση: για κάθε προϊόν που πωλείται, δίνουμε 1€.
•Να αξιοποιήσετε την υπόσχεση αειφορίας της Kiehl's για να ανανεώσετε τη δική σας δέσμευση για τον πλανήτη.
•Να μάθετε για τις φιλικές προς τον πλανήτη πρακτικές της Kiehl's.