Ετοιμαστείτε για ένα καλοκαίρι που θα είναι better, much better, that’s better!

Μία επίσκεψη σε ένα φαρμακείο του δικτύου Advance Pharmacies θα σας δείξει τον τρόπο για το τέλειο σώμα.

Το δίκτυο φαρμακείων Advance Pharmacies και η νέα σειρά προϊόντων περιποίησης that's better από τις 23 Απριλίου έως τις 11 Μαΐου σας προσκαλούν να επισκεφθείτε ένα από τα φαρμακεία του δικτύου, να γνωρίσετε τα προϊόντα Yummy Mummy ένα ενισχυμένο gel αδυνατίσματος που τονώνει, συσφίγγει και καταπολεμά την κυτταρίτιδα και το Pin Up Girl ένα δροσερό gel εξαιρετικής ποιότητας, για τη σύσφιγξη του στήθους, που σας χαρίζουν το σώμα και το στήθος που πάντα ονειρευόσασταν και να συμμετέχετε στην κλήρωση για να κερδίσετε και άλλα προϊόντα that's better.

Σε αυτή την «κίνηση» που είναι αφιερωμένη στο αδυνάτισμα και τη σύσφιξη, μπορείτε να πάρετε «μαθήματα καλής συμπεριφοράς», από την that's better. Τι εννοοούμε; Μικρά καθημερινά tips για καλύτερη όψη σώματος και στήθους!

Παράλληλα ένας μίνι οδηγός διατροφής θα σας «καλωσορίσει» με εύκολο τρόπο στις καλές διατροφικές συνήθειες. Πως; «Eat your five a day»! Μάθετε τι θα πρέπει να εντάξετε καθημερινά στη διατροφή σας για να λαμβάνετε όλες τις απαραίτητες βιταμίνες, μέταλλα, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά, απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού σας.

Συνδυάστε αυτά τα επαναστατικά προϊόντα της that's better με τις καλές διατροφικές συνήθειες και αποκτήστε το σώμα που φέτος το καλοκαίρι θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.advancehealth.gr

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ