Τα βήματα για όμορφο χαμόγελο

Τα βήματα για όμορφο χαμόγελο

Κρατήστε το χαμόγελο σας λαμπερό με το νέο ολοκληρωμένο σύστημα Colgate Total Pro-Gum Health.

Για να φορέσετε το πιο λαμπερό κραγιόν σας προϋπόθεση είναι να έχετε υγιή, καθαρά, όμορφα δόντια. Το αμελές ή περιστασιακό βούρτσισμα των δοντιών, επιτρέπει στην πλάκα να συσσωρευθεί γύρω από τα δόντια. Τα βακτήρια που περιέχονται στην πλάκα, απελευθερώνουν τοξίνες που προκαλούν φλεγμονή στα ούλα, τη γνωστή ουλίτιδα. Δώστε εγκαίρως προσοχή στα πρώτα σημάδια των προβλημάτων των ούλων για τη διατήρηση υγιών δοντιών και ενός όμορφου χαμόγελου για μια ζωή.

Η απομάκρυνση της πλάκας είναι η καλύτερη μέθοδος για την αποφυγή των προβλημάτων των ούλων. Αποτελεσματική αντιμετώπιση των αιτίων της δημιουργίας της πλάκας, της φλεγμονής των ούλων αλλά και των συμπτωμάτων της, προσφέρουν τα προϊόντα που περιέχουν την καινοτόμο τεχνολογία Triclosan-Copolymer, η οποία δρα με διπλό τρόπο, ενάντια τόσο στην αιτία όσο και στα συμπτώματα της φλεγμονής των ούλων: το Triclosan-Copolymer δρα αποτελεσματικά ενάντια στο βιοϋμένιο της οδοντικής πλάκας, προσφέροντας μεγάλης διάρκειας αντιβακτηριακή δράση, ενώ παράλληλα δρα άμεσα ενάντια στην ουλίτιδα, συμβάλλοντας στην πρόληψη της φλεγμονής και της αιμορραγίας των ούλων.

Κάνοντας χρήση του νέου συστήματος για τη φροντίδα των ούλων Colgate Total Pro-Gum Health, είστε σίγουροι ότι αντιμετωπίζετε το θέμα σωστά και συνολικά. Το σύστημα Colgate Total Pro-Gum Health αποτελείται από:

  • Την οδοντόκρεμα με την καινοτομική τεχνολογία Triclosan-Copolymer στη σύνθεσή της, που προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένη φροντίδα για τα ούλα, βοηθώντας στην αποφυγή φλεγμονών, αιμορραγίας και υφίζησης των ούλων, για πιο υγιή δόντια. Παράλληλα, βοηθά στην απομάκρυνση των επιβλαβών βακτηρίων που προκαλούν ουλίτιδα, μειώνοντας την αιμορραγία των ούλων έως και 88%. Επιπλέον, αποτρέπει το σχηματισμό πλάκας και πέτρας, ενώ προστατεύει από τη διάβρωση του σμάλτου και τη δημιουργία χρωματικών λεκέδων στα δόντια.
  • Την οδοντόβουρτσα Colgate Total Pro-Gum Health με ειδικό σχεδιασμό τριχών, που βοηθά στην αποτελεσματική απομάκρυνση της πλάκας με καθημερινό βούρτσισμα.
  • Στοματικό Διάλυμα Colgate Total Pro-Gum Health για καθημερινή χρήση που προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένη προστασία και φροντίδα για τα ούλα βοηθώντας στην απομάκρυνση της πλάκας που βρίσκεται σε δυσπρόσιτα σημεία χάρη στην αντιβακτηριδιακή του δράση. Η προηγμένη, χωρίς οινόπνευμα, σύνθεσή του, βοηθά στην καταπολέμηση των επιβλαβών βακτηρίων που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στα ούλα. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βοηθά στην αποφυγή φλεγμονών και αιμορραγίας των ούλων.
  • Oδοντικό νήμα και Mεσοδόντια βουρτσάκια Colgate Total Pro-Gum Health που βοηθούν στην αφαίρεση της πλάκας ανάμεσα στα δόντια.