Missoni manicure; Κάντο μόνη σου!

Missoni manicure; Κάντο μόνη σου!

Και διασκέδασέ το!

Αγαπάμε την ιταλική μόδα και τα νέα ανατρεπτικά trends. Μας αρέσει να περιποιούμαστε τον εαυτό μας και να κάνουμε τη διαφορά. Συν τοις άλλοις, ανοίγει ο καιρός και μας εμπνέει για συνδυασμούς και χρώμα. Που κολάνε όλες αυτές οι διαπιστώσεις;

Λοιπόν, με αφορμή την Άνοιξη, ο οίκος Missoni, θέλει να δώσει περισσότερο χρώμα και στιλ στα δάχτυλα. Τα γνώριμά του μοτίβα και γεωμετρίες, που χαρακτηρίζουν και τις συλλογές του, γίνονται η επόμενη έμπνευση για να χαρίσουν στις γυναίκες ένα περισσότερο fashionable μανικιούρ.

Η σειρά περιλαμβάνει 4 διαφορετικά σχέδια, από το κλασσικό ασπρόμαυρο μοτίβο του, μέχρι και πιο πολύχρωμα σχέδια, όλα όμως με το χαρακτηριστικό του zig-zag. Τα νέα νύχια Missoni θα κυκλοφορήσουν σε MINX. Πότε και αν η σειρά θα είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα, δεν το γνωρίζουμε, όμως είπαμε να δοκιμάσουμε να το κάνουμε μόνες μας, με ένα ναι μεν πιο "δύσκολο" τρόπο αλλά σσίγουρα πιο διασκεδαστικό. Τα βήματα είναι απλά- αλλά πρέπει να είναι σταθερά!

1) Λιμάρουμε τα νύχια μας σε κοντό μήκος και ελαφρώς τετραγωνισμένο σχήμα ή με στρογγυλεμένες άκρες (το μυτερό ΔΕΝ ενδείκνυται γι αυτό το στυλ) και καθαρίζουμε τα πετσάκια.

2) Πλένουμε καλά τα χέρια μας ή περνάμε την επιφάνεια των νυχιών με ασετόν για να φύγει η λιπαρότητα

3) Περνάμε με διάφανη βάση- ειδικό σκληρυντικό και περιμένουμε 3 λεπτά να στεγνώσει.

4) Περνάμε μία ή δύο στρώσεις από την απόχρωση της αρεσκείας μας και αφήνουμε 3-5 λεπτά από το κάθε χέρι.

5) Με λεπτά πινελάκια που θα βρείτε και σε καταστήματα με είδη ζωγραφικής κάνουμε ζιγκ-ζαγκ ρίγες σε διάφορες αποχρώσεις μανό.

6) Περιμένουμε 3-5 λεπτά από την τελευταία να στεγνώσει.

7) Περνάμε γυαλιστικό βερνίκι για σταθεροποίηση και μεγαλύτερη διάρκεια.

8) Έχουμε το πιο hot manicure της σεζόν... στο χέρι!