Φάση Attack: πείτε αντίο στην κυτταρίτιδα!

Φάση Attack: πείτε αντίο στην κυτταρίτιδα!

Με τις νέες, δραστικές φόρμουλες της κοσμετολογίας 

ypoloipa_kyttar
gel_kyttar
serum_kyttar

Καπιτονέ: μια λέξη λατρεμένη στο στυλ αλλά μισητή στην ομορφιά, μια που ταυτίζεται με έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς της σιλουέτας μας: την κυτταρίτιδα. Είναι γνωστό πως η μάχη εναντίον της δεν σταματά ούτε μια μέρα του χρόνου αλλά ακόμα και αν χαλαρώσατε λιγάκι τους προηγούμενους μήνες, υπάρχει τρόπος να βελτιώσετε άμεσα και ορατά την κατάσταση (πάντα σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή και άσκηση). για αυτό φρόντισαν οι μεγάλες εταιρείες καλλυντικών που δημιουργούν ολοένα και πιο προηγμένες, αποτελεσματικές φόρμουλες κατά της κυτταρίτιδας. Ανάμεσα στις νέες αφίξεις ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε:



Έξυπνο αξεσουάρ
1. Garnier Body Tonic Βερμούδα Αδυνατίσματος. Η νέα πρόταση της Garnier κατά της κυτταρίτιδας είναι κάτι πολύ διαφορετικό από ό,τι περιμέναμε. Σε συνεργασία με την Lytesslab, τον ειδικό του έξυπνου υφάσματος με καλλυντικές ιδιότητες, δημιούργησε την πρώτη βερμούδα αδυνατίσματος που δρα σε κοιλιά, μοιρούς και γλουτούς. Η κρέμα αδυνατίσματος βρίσκεται ενσωματωμένη σε μικροκάψουλες στη βερμούδα και δρα ως "καυστήρας" του λίπους ενώ η διπλή κυψελοειδής ύφανση μικρομασάζ, απελευθερώνει την κρέμα κάνοντας ταυτόχρονα οριζόντιο και κάθετο μασάζ. Με αυτό τον τρόπο ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία και δρα κατά της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Επιπλέον, εφαρμόζει τέλεια στο σώμα και μπορεί να φορεθεί άνετα ακόμα και κάτω από το πιο στενό ρούχο.

Με λεπτόρρευστη υφή
2. That's Better Yummy Mummy.
Εκχυλίσματα Glaucium Flavum, Euglena Gracilis και καφεΐνη φυτικής προέλευσης, πρωταγωνιστούν σε αυτή τη φόρμουλα βάζοντας στόχο τη διάσπαση των λιποκυττάρων, αναδομώντας τους ιστούς και συμβάλλοντας στη σύσφιξη του δέρματος. Αποτέλεσμα: η όψη φλοιού πορτοκαλιού μειώνεται αισθητά και η σιλουέτα γίνεται ορατά πιο σφριγηλή.
3. Biotherm Celluli Laser Slim.Code. Επαναστατική σύνθεση με ενεργά συστατικά που στοχεύει σε κάθε έναν από τους μηχανισμούς σχηματισμού της κυτταρίτιδας. Συγκεκριμένα, περιέχει λιποδιαλυτικά ενεργά συστατικά (καφεΐνη) για την ενίσχυση της καύσης του λίπους, ενεργά συστατικά κατά της λιπογένεσης με στόχο τη μείωση της αποθήκευσης του λίπους, ρούσκο και gingko για ενίσχυση της αποσυμφόρησης και διέγερση της μικρο-κυκλοφορίας, εκχύλισμα λωτού για μετατροπή του λίπους σε ενέργεια αλλά και το σύμπλοκο Phytosveltyl το οποίο ενεργοποιεί μια συγκεκριμένη πρωτείνη που ρυθμίζει τους μηχανισμούς καύσης και αποθήκευσης του λίπους.




Με δροσερή υφή gel

1. Bioten Cellufight Gel. Βασισμένο σε ένα εξωτικό κοκτέιλ φυσικών αντικυτταριτιδικών συστατικών, βοηθάει στην απομάκρυνση του συσωρρευμένου νερού από τους ιστούς, στην εξάλειψη των τοξινών και στην ορατή μείωση της κυτταρίτιτδας. Το Guarana, το οποίο περιέχει 2-3 φορές περισσότερη καφεΐνη από ότι το τσάι ή ο καφές, ενεργοποιεί το μεταβολισμό και αποσυμφορεί τις τοξίνες από τους ιστούς, τα Θαλάσσια Φύκια ενεργούν επάνω στο λιπώδη ιστό μειώνοντας την όψη φλοιού πορτοκαλιού ενώ το Μαύρο Πιπέρι με τις θερμαντικές του ιδιότητες ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία.
2. Frezyderm Trippleffect. Πολυδύναμη κρέμα με λεπτόρρευστη υφή σε μορφή gel, πλούσια σε Καφεΐνη και Φωσφολιπίδια, ενεργοποιεί το μηχανισμό λιποδιάλυσης, μειώνει την κυτταρίτιδα, λειαίνει το ανάγλυφο της επιδερμίδας και επιτυγχάνει σύσφιγξη του δερματικού ιστού της επιδερμίδας. Παράλληλα, προσφέρει ενυδάτωση και τόνωση και σμιλεύει το περίγραμμα της σιλουέτας, ενώ αφήνει μια πολύ ευχάριστη αίσθηση δροσιάς όταν αγκαλιάζει το σώμα.
3. Sephora Slimming and Firming Soft Gel. Συνδυάζει τέλεια την αποτελεσματικότητα με την απολαυστική υφή και την προσιτή τιμή- τι άλλο να ζητήσετε από ένα προϊόν που θα δίνει μάχη για τη σιλουέτα σας 24/7; Στη σύνθεσή του περιέχει καφείνη που αποσυμφορεί, εκχύλισμα από φύκια που συσφίγγει το δέρμα και το μόριο HydroSenn για βαθιά ενυδάτωση.
4. Shiseido Advanced Body Creator Aromatic Sculpting Gel. Μπορεί να μην συγκαταλέγεται στις νέες αφίξεις, αλλά το συγκεκριμένο gel βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις των best sellers από την πρώτη στιγμή που λανσαρίστηκε. Βασισμένο στις αρχές τις αρωματοθεραπείας, περιέχει στην καρδιά του ένα θαυματουργό κοκτέιλ που ενεργοποιεί τον μηχανισμό καύσης του λίπους, μειώνει δραστικά το ανάγλυφο που δημιουργεί η κυτταρίτιδα στην επιδερμίδα και συσφίγγει το σώμα. Η ελαφριά, δροσερή υφή του απορροφάται αμέσως και η ευωδιά του δρα ως treatment αρωματοθεραπείας, δημιουργώντας μια υπέροχη αίσθηση ευεξίας.



Serum: τα υπερσυμπυκνωμένα

1. NIVEA Firming Cellulite Serum Q10 PLus. Αυτή τη σεζόν επιστρέφει ενισυχμένο με το συνένζυμο Q10, ένα συστατικό που διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας, αλλά και με 10 φορές πιο συμπυκνωμένη σύνθεση L-Carnitine για δραστική μείωση της κυτταρίτιδας.Η υφή του είναι μεταξένια, απορροφάται αμέσως και μέσα σε 10 μέρες συστηματικής χρήσης μειώνει ορατά την κυτταρίτιδα.
2. Caudalie Contouring Concentrate. Βιολογικά αιθέρια έλαια από μούρα Άρκευθου, δενδρολίβανο, αιθέριο έλαιο από γεράνι, λεμονόχορτο και λεμόνι, λάδι από κουκούτσια σταφυλιού, και βιολογικό αιθέριο έλαιο κυπαρισσιού: τα πιο εκλεκτά αιθέρια έλαια συνεργάζονται σε ένα συμπυκωμένο, 100% φυτικό κοκτέιλ που βελτιώνει την όψη του φλοιού πορτοκαλιού ενώ συγχρόνως μειώνει το μέγεθος των μηρών, μέσα σε 28 ημέρες.
3. Elemis Body Sculpting Lipo-Refining Serum. Αποτελεί μέρος ενός συστήματος που έχει δημιουργήσει η Elemis για επίθεση και στα δύο μέτωπα, της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης. Το συγκεκριμένο serum, βοηθάει σημαντικά στην καταπολέμιση της κυτταρίτιδας μέσα από ένα ισχυρό μείγμα θαλάσσιων και φυτικών συστατικών που κάνουν θαύματα.
4. RoC Anti-Cellulite Micro-Actif. Νέος, επαναστατικός ορός διπλής δράσης ήρθε από τα εργαστήρια της RoC, ο οποίος βασίζεται στη μικρο-διάχυση ενός λιπολυτικού ενεργού συστατικού που μειώνει σταδιακά την όψη φλοιού πορτοκαλιού και το τοπικό πάχος μέρα με την ημέρα. Όσον αφορά στη συσκευασία του, έχει περιστρεφόμενη μύτη για να διατηρεί τα δραστικά συστατικά και να περιορίζει την ποσότητα στην ελάχιστη δόση για κάθε σημείο, κάνοντας την εφαρμογή ακόμα πιο εύκολη.
5. Apivita Body Shape Ενισχυμένος Ορός με Πράσινο Τσάι και Κόκκινο Πιπέρι. Δραστική φόρμουλα, 88% φυσική, που βάζει στόχο την επίμονη, χρόνια κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος. Χάρη στη θερμαντική δράση του κόκκινου πιπεριού, τονώνει την μικροκυκλοφορία, ευνοεί την λιπόλυση και καταπολεμά το τοπικό πάχος. Το αιθέριο έλαιο από νεράτζι συμβάλλει δυνατά στο αποτέλεσμα με τις λιπολυτικές και συσφιγκτικές ιδιότητές του.