Αντιγράψτε το μακιγιάζ της Emma Stone

Αντιγράψτε το μακιγιάζ της Emma Stone

Με φρέσκο, chic look στο κόκκινο χαλί των MTV Movie Awards

«Θέλησα να δημιουργήσω στο πορσελάνινο πρόσωπο της Emma ένα μακιγιάζ που να μοιάζει σα να πέρασε μια μέρα στη θάλασσα», εξήγησε η celebrity makeup artist του οίκου Chanel, Rachel Goodwin για το look της ηθοποιού στο red carpet.

Ξεκίνησε, λοιπόν, απλώνοντας την βάση μακιγιάζ για λάμψη Le Blanc Sheer Illuminating Base της Chanel και συνέχισε με το αέρινο φον ντε τεν σε μορφή mousse Revlon PhotoReady Airbrush Mousse στην απόχρωση Nude, το οποίο επέλεξε να είναι δυο τόνους πιο σκούρο από την επιδερμίδα της Stone για να δημιουργήσει αυτό το εφέ σαν να την έχει φιλήσει ο ήλιος. Μια πινελιά από το ρουζ Powder Blush στην απόχρωση In Love ζέστανε τα ζυγωματικά και ένα πέρασμα με την compact πούδρα Natural Finish Pressed Powder, από το μακιγιάζ του οίκου Chanel, ήταν αρκετά για να δημιουργήσουν ένα βελούδινο τελείωμα στην επιδερμίδα.

Στα μάτια, η Goodwin ανέμειξε ουδέτερες σκιές από την παλέτα Chanel Quadra Eye Shadow, Prelude τις οποίες άπλωσε στο άνω βλέφαρο, τόνισε το βλέμμα με το eyeliner Liquid Liner, Blackest Black της Revlon και στη συνέχεια πέρασε στις βλεφαρίδες αρκετές στρώσεις της μάσκαρα Luscious Black της Revlon, στην απόχρωση Blackest Black. Διόρθωσε το σχήμα των φρυδιών της Stone χρησιμοποιώντας το μολύβι Sculpting Eye Brow Pencil, Brun Natural της Chanel.

Η έμφαση του μακιγιάζ δόθηκε στα χείλη, όπως συνηθίζει άλλοστε στις εμφανίσεις της τον τελευταίο καιρό η ηθοποιός. Αυτή τη φορά η Goodwin επέλεξε ένα λαμπερό, σούπερ καλοκαιρινό κοραλί, το κραγιόν Kust Kissable στην απόχρωση Randezvous, της Revlon που έκανε υπέροχο contrast με την επιδερμίδα της.