Βήμα- βήμα το μακιγιάζ της Σίσσυς Χρηστίδου από τη Ρούλα Σταματοπούλου

Βήμα- βήμα το μακιγιάζ της Σίσσυς Χρηστίδου από τη Ρούλα Σταματοπούλου

Μας αποκαλύπτει τα προϊόντα που χρησιμοποίησε και δίνει super καλοκαιρινά tips

5_

Σήμερα η Νίκη Κάρτσωνα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό ΑΝΤ1 και όσο είμασταν backstage δεν χάσαμε την ευκαιρία: μάθαμε από την αγαπημένη makeup artist, Ρούλα Σταματοπούλου, ποια προϊόντα χρησιμοποίησε (ερωτευτήκαμε αυτό το υπέροχο, φούξια κραγιόν!) αλλά και πολύτιμα μυστικά για να αντιγράψουμε το look

Στο πρόσωπο της Σίσσυς χρησιμοποίησε την βάση Studio Fix SPF15, ένα μοντέρνο φον ντε τεν που προσφέρει φυσικό, ματ τελείωμα και μεσαία κάλυψη ενώ μένει σταθερό για ώρες. Στα μάτια άπλωσε τη σκιά Saddle σε γήινη απόχρωση και τόνισε το βλέμμα με μια λεπτή γραμμή με το Eyeliner Penultimate και την μάσκαρα Haute & Naughty, με το βουρτσάκι της οποίας μπορείτε να χτίσετε το αποτέλεσμα που θέλετε, από το πολύ φυσικό μέχρι το πιο πλούσιο, δραματικό look. Στα μάγουλα άπλωσε το ρουζ Immortal Flower σε ροδακινί τόνο και με την μπρονζέ πούδρα Golden Bronze έβαλε πινελιές λάμψης στο πρόσωπο. Τέλος, το απίθανο φούξια κραγιόν που χρησιμοποίησε στην Σίσσυ, ήταν το Impassioned- όλα με την υπογραφή της M.A.C.



«Τώρα που η επιδερμίδα ξεκινάει να αποκτά σιγά σιγά ένα ηλιοκαμένο χρώμα, δώστε της λάμψη με μια μπρονζέ πούδρα και όχι με το highlighter που χρησιμοποιείτε το χειμώνα, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι γκρι, και σίγουρα όχι λαμπερό», συμβουλεύει η Ρούλα. «Επίσης, ποτέ μην χρησιμοποιείτε τη μπρονζέ πούδρα ως ρουζ αλλά μόνο για να βάλετε πινελιές λάμψης ακριβώς στα ζυγωματικά, πάνω από το ρουζ σας. Όσον αφορά τα φλούο κραγιόν που είναι από τις πιο δυνατές τάσεις στο μακιγιάζ της σεζόν, το Impassioned που χρησιμοποίησα στη Σίσσυ, ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες- σε γενικές γραμμές, να έχετε υπόψιν πως όσο πιο σταρένια ειναι η επιδερμίδα σας τόσο περισσότερο θα πρέπει να αποφεύγετε τα φλούο κραγιόν γιατί το κοντράστ δεν είναι καθόλου κολακευτικό. Προτιμήστε γλυκές αποχρώσεις του κοραλί και πάντα να δοκιμάζετε το κραγιόν που σκοπεύετε να αγοράσετε για να είστε σίγουρες πως σας ταιριάζει. Τέλος, σε ένα τέτοιο μακιγιάζ, όπου η έμφαση δίνεται στα χείλη, θα πρέπει να κρατήσετε ήσυχο το μακιγιάζ των ματιών, με μια καθαρή γραμμή και μάσκαρα μόνο στις πάνω βλεφαρίδες», μας είπε η Ρούλα.


Διαβάστε ακόμα: Τι φόρεσε η Σίσσυ Χρηστίδου στο Πρωινό ΑΝΤ1;