Αντιγράψτε το look: το χτένισμα της Charlize Theron στα MTV Movie Awards

Αντιγράψτε το look: το χτένισμα της Charlize Theron στα MTV Movie Awards

Η σταρ αποδεικνύει ότι η ομορφιά βρίσκεται στην απλότητα

Λατρεύουμε την ανεπιτήδευτη κομψότητα της Charlize Theron και η εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των MTV Movie Awards για άλλη μια φορά επιβεβαίωσε το γιατί. Φορώντας ένα φλογερό κόκκινο φόρεμα του οίκου Lanvin, παπούτσια Jimmy Choo και κοσμήματα Cartier, η διάσημη ηθοποιός προτίμησε να κρατήσει όλο το υπόλοιπο look, το μακιγιάζ και το χτένισμά της, δηλαδή, απόλυτα μίνιμαλ και υπέροχα θηλυκό.

Ο celebrity hairstylist, Enzo Anileri, που επιμελήθηκε το χτένισμά της, είπε σχετικά: «Κάποιες φορές, είναι απλό look είναι τόσο δυνατό... Όμως όταν επιλέγεις το απλό, χρειάζεται να μαλλιά σου να είναι υπέροχα, λαμπερά, μεταξένια. Όταν κάνεις ένα σινιόν ή ένα πολύπλοκο χτένισμα, συχνά μπορείς να καμουφλάρεις την ποιότητα των μαλλιών σου. Σε ένα πιο χαλαρό look, όπως αυτό της Charlize, η υφή, η λάμψη και η υγεία της κάθε τούφας είναι πολύ σημαντική, γιατί φαίνονται τα πάντα κάτω από αυτά τα φώτα. Για να είμαι σίγουρος πως τα μαλλιά της ήταν λαμπερά και με φυσική κίνηση, χρησιμοποίησα το λάδι Moroccanoil Treatment Light, την Moroccanoil Hydrating Styling Cream και το Moroccanoil Luminous Hairspray Strong».

Πώς να δημιουργήσετε το look:

«Το Moroccanoil Light ήταν η βάση για το χτένισμα, καθώς ήθελα τα μαλλιά της Charlize να έχουν φυσική κίνηση.

Άπλωσα το Moroccanoil Light και πρόσθεσα μια μικρή ποσότητα απο την Moroccanoil Hydrating Styling Cream (ξεκίνησα να δουλεύω πάνω στα φυσικά, σπαστά μαλλιά της Charlize). Χρησιμοποίησα αυτό το κοκτέιλ γιατί αμέσως βελτιώνει την υφή των μαλλιών της και χαρίζει απίστευτη λάμψη.

Στη συνέχεια στέγνωσα τα μαλλιά με πιστολάκι και δυο στρογγυλές βούρτσες, μια μεσαία για τις ρίζες και μια μεγαλύτερη για τις άκρες.

Όταν είχαν σχεδόν στεγνώσει, χρησιμοποιώντας μια μεσαία βούρτσα, ψέκασα κοντά στις ρίζες το Moroccanoil Luminous Hairspray Strong για να δώσω όγκο και κράτημα στο χτένισμα από κάτω, ώστε να μοιάζει πιο φυσικό».

Διαβάστε ακόμα:

Τότε και τώρα: Charlize Theron, το απόλυτο θηλυκό

MTV Movie Awards 2012: H παλαιστής Charlize και ο μουσικός Johnny

Charlize Theron: εκθαμβωτική και στο αεροδρόμιο