Ανακαλύψτε το απόλυτο πρόγραμμα αντιρυτιδικής φροντίδας από τη StriVectin

Ανακαλύψτε το απόλυτο πρόγραμμα αντιρυτιδικής φροντίδας από τη StriVectin

Η StriVectin ανανέωσε τη σύνθεση των αναγνωρισμένων προϊόντων της για εκπληκτικά αποτελέσματα και τα συγκέντρωσε σε μία συσκευασία, το StriVectin Discovery Kit, που καταπολεμά τις ρυτίδες και τα σημάδια του χρόνου σεσυμφέρουσα τιμή με τρία προϊόντα, σε τρία βήματα.

Βήμα 1ο: Προετοιμασία της επιδερμίδας με το StriVectin Instant Retexturizing Scrub.

Προϊόν απολέπισης και αναδόμησης που καθαρίζει, λειαίνει και προετοιμάζει την επιδερμίδα για την καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων περιποίησης StriVectin. Με σφαιρίδια jojoba, ενισχυμένα σε μορφή κάψουλας με το οργανικό συστατικό NIA-114™, που εξισορροπούν και απολεπίζουν την επιδερμίδα χαρίζοντάς της όλα τα ευεργετικά στοιχεία του NIA-114™.

Το αποτέλεσμα: επιδερμίδα περισσότερο λαμπερή, λεία υφή, πρόσωπο καθαρό σε βάθος και απαλλαγμένο από τα νεκρά κύτταρα.

Βήμα 2ο: Στοχευμένη δράση στην περιοχή γύρω από τα μάτια με τη StriVectin Eye Concentrate for Wrinkles

Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και παρουσιάζει ρυτίδες έκφρασης. Για την αντιμετώπιση των ρυτίδων, το νέο συμπυκνωμένο προϊόν ενάντια στις ρυτίδες για τα μάτια StriVectin είναι εμπλουτισμένο με το οργανικό στοιχείο NIA-114™, μία αποκλειστική τεχνολογία που ενισχύει την ανάπλαση των κυττάρων για επιδερμίδα που λάμπει. Είναι εμπλουτισμένο με mica και καφεΐνη, ενισχύοντας την εξάλειψη των μαύρων κύκλων, του «ποδιού της χήνας» και των σακουλών κάτω από τα μάτια.
Επειδή, η ενυδάτωση είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική καταπολέμηση των σημαδιών του χρόνου, η νέα σύνθεση του StriVectin συγκεντρώνει ενεργά συστατικά ενυδάτωσης και αντιοξειδωτικής δράσης, που ενισχύουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Βήμα 3ο: Εξάλειψη της εμφάνισης των ρυτίδων με την StriVectin-SD® Intensive Concentrate for Stretch Marks & Wrinkles

Η νέα σύνθεση αποτελείται από έναν ισχυρό συνδυασμό πεπτιδίων με αναζωογονητικές ιδιότητες. Η αποκλειστική τεχνολογία του NIA-114™ ενισχύει την ανάπλαση των κυττάρων της επιδερμίδας. Το νέο StriVectin είναι εμπλουτισμένο με ενεργά συστατικά που βοηθούν στη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων και συμβάλλουν ορατά στη βελτίωση της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Ακόμη πιο αποτελεσματική, αυτή η κρέμα βελτιώνει σημαντικά την εμφάνιση των χρωματικών κηλίδων, τα σημάδια του χρόνου, καθώς επίσης την ελαστικότητα και την υφή της επιδερμίδας.

Διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora.