Πώς να καταλάβετε ότι τα μαλλιά σας είναι ένα βήμα πριν την καταστροφή

Γωγώ Φούντα
Πώς να καταλάβετε ότι τα μαλλιά σας είναι ένα βήμα πριν την καταστροφή

Δώστε λίγη προσοχή και σώστε τα μαλλιά σας πριν να είναι πολύ αργά...

Υποψιάζεστε ότι τα μαλλιά σας κάτι έχουν αλλά δεν ξέρετε τι; Τον τελευταίο καιρό είναι μονίμως θαμπά και δεν σας πετυχαίνει κανένα χτένισμα; Παρακάτω, σας έχουμε τέσσερις ενδείξεις, τις οποίες αν παρατηρήσετε, τότε τα μαλλιά σας δυστυχώς οδεύουν προς την καταστροφή...

1. Έχουν χάσει την ελαστικότητά τους και σπάνε με το παραμικρό. Μία από τις σημαντικότερες ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε τι είναι αυτό που καταστρέφει τα μαλλιά σας και απλά να σταματήσετε να το κάνετε.

2. Παρατήρησε τις άκρες σου. Συνήθως αντιλαμβανόμαστε ότι τα μαλλιά μας δεν είναι υγιή όταν κάτι δεν πάει καλά με τις άκρες τους. Φροντίστε να τα κουρεύετε κάθε δύο μήνες, ειδικά να χρησιμοποιείτε πολλά προιόντα styling ή τα βάφετε τακτικά.

3. Κόμποι, φριζάρισμα και ψαλίδα. Βασικές ενδείξεις ότι τα μαλλιά σας δεν είναι καλά. Φαίνονται ταλαιπωρημένα από χιλιόμετρα ενώ ό, τι χτένισμα και να κάνετε δεν κρατάει. Χρησιμοποιήστε ένα ειδικό προιόν κατά του φριζαρίσματος και θα δείτε τα μαλλιά σας πιο λεία από ποτέ.

4. Ο πιο απλός τρόπος για να καταλάβετε ότι τα μαλλιά σας δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, είναι να τα βρέξετε. Τα μη υγιή μαλλιά έχουν την τάση να γίνονται μία ενιαία μάζα και δύσκολα να ξεχωρίζονται.

Διαβάστε επίσης:

Φυσική συνταγή για μακριές βλεφαρίδες

Πιτυρίδα τέλος σε 5 βήματα!

4 έξυπνα tips μακιγιάζ