Τρικ για ηλιοκαμμένο λουκ όλο το χρόνο

Γωγώ Φούντα
Τρικ για ηλιοκαμμένο λουκ όλο το χρόνο

Ποιος είπε ότι το μαύρισμα τελειώνει μαζί με το καλοκαίρι;

Το καλοκαίρι τελείωσε πλέον και επίσημα. Και μπορεί να έχετε συνειδητοποιήσει την επιστροφή στο γραφείο και την έλευση του χειμώνα αλλά δε θέλετε με τίποτα να χάσετε το υπέροχο ηλιοκαμμένο λουκ σας. Επειδή θαύματα δε γίνονται, και μοιραία όσο πλησιάζουμε στο χειμώνα, το μαύρισμά σας θα σας αποχαιρετήσει, σας έχουμε κάποια τρικ για να δείχνετε ηλιοκαμμένες όλο το χρόνο...

1. Αντικαταστείστε την ενυδατική σας κρέμα με ένα self tan. Τα προιόντα αυτομαρίσματος είναι ιδιαίτερα εξελιγμένα πλέον, καθώς περιέχουν ισχυρούς ενυδατικούς και αντιοξειδωτικούς παράγοντες, βιταμίνες και άλλα φυσικά εκχυλίσματα χαρίζοντας μεταξένια επιδερμίδα και χρυσαφένιο μαύρισμα. Προσοχή, μετά θα πρέπει οπωσδήποτε να πλύνετε τα χέρια σας.

2. Για τις εξόδους σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία μπρονζέ πούδρα. Με ένα μεγάλο πινέλο περάστε από τις περιοχές που αγγίζει συνήθως ο ήλιος δηλαδή τα ζυγωματικά, την μύτη και το μέτωπο. Μπορείτε επίσης να το περάσετε πάνω από τα βλέφαρα ή στο ντεκολτέ. Φροντίστε φυσικά να έχετε διαλέξει τη σωστή απόχρωση για να φαίνεται φυσικό το αποτέλεσμα.

3. Απλώστε στα χείλη σας ένα κοραλλί lip gloss, το οποίο αναδεικνύει το μαύρισμα, είτε φυσικό είτε τεχνητό, και κάνει τα χείλη ζουμερά και λαχταριστά.

Διαβάστε επίσης:

Αντιγράψτε το look: το αιθέριο μακιγιάζ της Keira Knightley

Εξαφανίστε τα μαύρα στίγματα με σπιτικές συνταγές!

Φυσική συνταγή για μακριές βλεφαρίδες