Αντιγράψτε το look: το vamp μακιγιάζ της Jessica Paré

Αντιγράψτε το look: το vamp μακιγιάζ της Jessica Paré

Η σταρ της σειράς Mad Men έκλεψε την παράσταση στο κόκκινο χαλί των Emmy 

«Η Jessica φόρεσε ένα λευκό ασύμμετρο φόρεμα με μια μαύρη ζώνη- έτσι, ο hairstylist και εγώ θελήσαμε να κρατήσουμε το look της elegant αλλά νεανικό. Οπότε, αποφάσισα να κάνω άψογα πορτοκαλί-κόκκινα χείλη, καλοσχηματισμένα φρύδια και πλούσιες βλεφαρίδες», εξήγησε η celebrity makeup artist Kate Lee, η οποία χρησιμοποίησε προϊόντα μακιγιάζ του οίκου Chanel.


Ξεκίνησε ενυδατώνοντας την επιδερμίδα με το Hydra Beauty Serum της Chanel και στη συνέχεια άπλωσε το primer της Laura Mercier με το Radiance Serum για να δώσει έξτρα λάμψη στο πρόσωπο. Για να τελειοποιήσει την επιδερμίδα χρησιμοποίησε το φον ντε τεν Vitalumiere Aqua Ultra-Light Skin Perfecting Makeup SPF 15 της Chanel και άπλωσε ελάχιστη ποσότητα από το Uplight της Make Up Forever στα ζυγωματικά, κατά μήκος της μύτης και της κάτω γνάθου για περισσότερο φως. Στα μάγουλα άπλωσε ένα ρουζ σε πολύ απαλή απόχρωση, την Pink Explosion της Chanel, που είναι ένα υπέροχο μπλε-ροζ και ταιριάζει ιδανικά με τα πορτοκαλί-κόκκινα χείλη.


Για να τονίσει την κόγχη των ματιών, χρησιμοποίησε τη σκιά Ginger της Laura Mercier, σε ροζ-κεραμιδί που αναδεικνύει το φυσικό χρώμα των ματιών. Άφησε γυμνό το άνω βλέφαρο και το τόξο κάτω από τα φρύδια ενώ κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων καθώς και στην εξωτερική γωνία των ματιών άπλωσε μια καφέ σκιά. Για να "ανοίξει" περισσότερο το βλέμμα, χρησιμοποίησε στο εσωτερικό των κάτω βλεφάρων το λευκό μολύβι Intense Eye Pencil,Clair της Chanel. Τέλος, έδωσε ένταση και όγκο στις βλεφαρίδες με αρκετές στρώσεις της μαύρης μάσκαρα Le Volume de Chanel.

Το υπέροχο χρώμα στα χείλη της, δεν είναι άλλο από το κραγιόν Rouge Allure στην απόχρωση Coromandel, ένα εκτυφλωτικό και κομψό πορτοκαλί-κόκκινο.



Διαβάστε ακόμα:

Αντιγράψτε το look: το μακιγιάζ της Milla Jovovich

Αντιγράψτε το look: το sleek ponytail του οίκου Acne

Αντιγράψτε το look: το girly (πανεύκολο) σινιόν της Diane Kruger