Λαμπερή επιδερμίδα με 3 κινήσεις!

Λαμπερή επιδερμίδα με 3 κινήσεις!

Tips από τη διάσημη makeup artist Gucci Westman

Το Α για φυσικά λαμπερή επιδερμίδα βρίσκεται στην συστηματική φροντίδα της με τα κατάλληλα προϊόντα. Έχοντας αυτό ως δεδομένο, υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά μακιγιάζ που μπορείτε να την κάνετε να δείχνει φωτεινή, ξεκούραστη και φρέσκια- τα δικά της μυστικά αποκάλυψε στο περιοδικό allure η Gucci Westman, μία από τις πιο διάσημες makeup artists και αγαπημένη πολλών stars, ανάμεσά τους η Kate Hudson και η Drew Barrymore («η οποία έχει θεϊκό πρόσωπο- μπορείς να κάνεις οποιοδήποτε μακιγιάζ και να δείχνει υπέροχο», είπε η Westman).


Ιδού, λοιπόν, τα μυστικά της για sexy, λαμπερή επιδερμίδα


1. Προετοιμασία: Ζεστάνετε τον φυσικό τόνο του προσώπου σας έναν ή δύο τόνους, χρησιμοποιώντας μια ενυδατική κρέμα με χρώμα την οποία θα απλώσετε με ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ. Μην φοβάστε το χρώμα- αυτού του τύπου οι ενυδατικές είναι λεπτόρρευστες, γίνονται ένα με την επιδερμίδα και το αποτέλεσμα είναι ελαφρύ.

2. Προσθέστε bronzer: Με ένα φαρδύ πινέλο για πούδρα, απλώστε το bronzer κατά μήκος της μύτης, στα ζυγωματικά και ελάχιστο κάτω από τα μάτια. Προτιμήστε ένα ματ bronzer γιατί η παγίδα με τα ιριδίζοντα είναι πως αν δεν τα φορέσετε σωστά, η επιδερμίδα σας θα μοιάζει "ιδρωμένη".

3. Συνεχίστε με το blush: Απλώστε ακριβώς πάνω στο κόκκαλο των ζυγωματικών λίγο blush σε μεταλλική, μπρονζέ απόχρωση και κάντε καλό blending με κινήσεις προς τα έξω.


Διαβάστε ακόμα:

Μάσκα λάμψης από τα χεράκια σας!

5 φυσικές θεραπείες ομορφιάς που γίνονται στο λεπτό!

Σβήστε τους μαύρους κύκλους με 3 κινήσεις