Αντιγράψτε το look: τα απαλά waves της Naomie Harris

Αντιγράψτε το look: τα απαλά waves της Naomie Harris

Στο κόκκινο χαλί της ταινίας Skyfall στην Αυστραλία

Με ασύμμετρη βραδινή δημιουργία Maison Martin Margiela εμφανίστηκε η Naomie Harris (Eve Moneypenny) στην πρεμιέρα του Skyfall στην Αυστραλία. Το χτένισμά της, που θύμιζε Old Hollywood, επιμελήθηκε ο hair stylist Alan White με προϊόντα Moroccanoil, ο οποίος εξήγησε βήμα βήμα το πώς:


«Ξεκίνησα εφαρμόζοντας μια μικρή ποσότητα από Moroccanoil Intense Curl Cream μαζί με λίγο Moroccanoil Treatment σε νωπά μαλλιά. Στέγνωσα τα μαλλιά της Naomie με μία στρογγυλή βούρτσα από φυσική τρίχα δίνοντας έμφαση στον όγκο, με κινήσεις από τις ρίζες προς τις άκρες. Το αποτέλεσμα ήταν απαλό τελείωμα στις άκρες, απαλλαγμένο από φριζαρίσματα, και μαλλιά με έξτρα λάμψη και όγκο. Στη συνέχεια έκανα μία χαμηλή χωρίστρα στα μαλλιά για να δώσω στο παλιό Χολιγουντιανό στυλ μία σύγχρονη πινελιά. Χώρισα τα μαλλιά σε τούφες μεσαίου μεγέθους και έκανα μεγάλες μπούκλες από πάνω προς τα κάτω χρησιμοποιώντας ένα σίδερο για μπούκλες. Όσο η τρίχα ήταν ακόμα ζεστή πήρα την κάθε μπούκλα και την στερέωσα με ένα τσιμπιδάκι στο κεφάλι για μεγαλύτερο κράτημα.


Στη συνέχεια βούρτσισα όλο το μαλλί με γρήγορες κινήσεις έτσι ώστε να χαλαρώσουν οι μπούκλες και να δημιουργήσω μεγάλους, φυσικούς κυματισμούς. Πρόσθεσα μικρή ποσότητα από το Moroccanoil Treatment και το άπλωσα σε όλο το μήκος των μαλλιών της Naomie ξεκινώντας από πάνω, τιθασεύοντας τρίχες που μπορεί να πετούσαν και χαρίζοντας της ένα απίστευτα λαμπερό, απαλό και μεταξένιο φινίρισμα.

Ένα απαλό ψέκασμα με το Moroccanoil Luminous Hairspray Strong ήταν ό,τι χρειαζόμουν για να σταθεροποιηθεί όλο το look. Βούρτσισα τα μαλλιά ακολουθώντας τη φορά των waves και τέλος, εφάρμοσα το Moroccanoil Glimmer Shine Spray, ένα αόρατο πέπλο φυσικής λάμψης το οποίο τιθάσευσε τους μεγάλους κυματισμούς και χάρισε αυτό το υπέροχο Χολιγουντιανό look.»



Διαβάστε ακόμα:

Αντιγράψτε το look: το κομψό γαλλικό σινιόν της Cate Blanchett

Moroccanoil Frizz Control: Στοπ στο φριζάρισμα

Έντονη λιπαρότητα; Η Moroccanoil έχει τη λύση!