Wrinkle Repair της Sensai by Kanebo: Σαν τον πρώτο πρωινό καφέ για το δέρμα

Wrinkle Repair της Sensai by Kanebo: Σαν τον πρώτο πρωινό καφέ για το δέρμα

Tο νέο μέλος της φημισμένης σειράς Wrinkle Repair της Sensai by Kanebo είναι η Wrinkle Repair Collagenergy.

Μία ελαφριά σύνθεση ημέρας που απορροφάται αμέσως και συμβάλλει στην επανενεργοποίηση της λειτουργίας των κυττάρων της επιδερμίδας κάθε πρωί, ενώ ενισχύει τη συνεχή βελτιστοποίηση του κύκλου ανανέωσης του κολλαγόνου. Αφήνει την επιδερμίδα λεία, υδατωμένη και ομοιόμορφη, ενώ αφυπνίζει το πνεύμα με ένα πρωτότυπο και αναζωογονητικό άρωμα.

Είναι η πρώτη σύνθεση της Sensai που εστιάζει ειδικά στον κύκλο λειτουργίας του δέρματος -έναν 24ωρο κύκλο, ο οποίος αντιστοιχεί στις κυμαινόμενες βιοχημικές και φυσιολογικές διεργασίες που συντελούνται σε ολόκληρο τον οργανισμό μας.

Στους ανθρώπους, ο κύκλος λειτουργίας κορυφώνεται τη νύχτα, όταν ο οργανισμός αναπαύεται. Τότε, η θερμοκρασία του σώματος αυξάνεται, η μικροκυκλοφορία επιταχύνεται, η ανάπλαση των κυττάρων της επιδερμίδας ενισχύεται.

Τα προϊόντα περιποίησης νύχτας ουσιαστικά αξιοποιούν αυτή τη «χρυσή περίοδο» για να επιτύχουνβέλτιστα αποτελέσματα. Αφού φτάσει στην κορυφή, ο κύκλος λειτουργίας του οργανισμού αρχίζει την καθοδική πορεία με χαμηλότερη θερμοκρασία και πιο αργή μικροκυκλοφορία, και έτσι οι λειτουργίες του δέρματος φθίνουν.

Το πρωί πια, όταν οι περισσότεροι άνθρωποι ετοιμάζονται να ξεκινήσουν την ημέρα τους, η απόδοση των κυττάρων της επιδερμίδας βρίσκεται, ή πλησιάζει, στο κατώτατο σημείο αυτού του κύκλου. Δεν είναι περίεργο ότι η όψη του δέρματος το πρωί είναι θαμπή, χλωμή και άτονη. Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες μπορεί να είναι πιο εμφανείς και έντονες λόγω της έλλειψης ενυδάτωσης ή από τις «ζάρες του μαξιλαριού».

Η Wrinkle Repair Collagenergy.παρέχει εντατική περιποίηση κάθε πρωί με στόχο ναεξισορροπεί τις επιδράσεις αυτών των φυσικών διακυμάνσεων. Περιέχοντας στη σύνθεσή της σπάνια και ισχυρά συστατικά, όπως το Moon Peach Leaf Extract και το Star Fruit Leaf Complex, διεισδύει πολύ γρήγορα στην επιδερμίδα ενεργοποιώντας τη λειτουργία της καθώς πλησιάζει στο ναδίρ του 24ωρου κύκλου της.

Σαν τον πρώτο πρωινό καφέ, αυτή η σύνθεση ενέργειας ξυπνά τα κύτταρα που «κοιμούνται» και υπολειτουργούν, όπως οι ινοβλάστες που παράγουν κολλαγόνο, και προκαλεί την άμεση επαναφορά της λειτουργίας των κυττάρων της επιδερμίδας τη στιγμή που είναι περισσότερο απαραίτητη: το πρωί.