Πώς θα απλώσετε σωστά το φον ντε τεν σας

Πώς θα απλώσετε σωστά το φον ντε τεν σας

Δημιουργήστε την τέλεια βάση με τέσσερις μόνο κινήσεις

Τα τελευταία χρόνια οι εταιρείες καλλυντικών έχουν κάνει άλματα στο κεφάλαιο "κάλυψη". Πλέον, ακόμα και οι πιο βαριές φόρμουλες δίνουν ένα φυσικό,ματ αποτέλεσμα ενώ για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας υπάρχει και το κατάλληλο φον ντε τεν. Αφού λοιπόν το επιλέξετε, όπως και την ιδανική απόχρωση για τον τόνο της επιδερμίδας σας, ακολουθείστε αυτά τα τέσσερα απλά βήματα για να δημιουργήσετε μια άψογη, φυσική βάση. Από και ύστερα, είναι στο χέρι σας να "χτίσετε" τον βαθμό της κάλυψης που επιθυμείτε.



1. Πάρτε λίγες σταγόνες φον ντε τεν και βάλτε στις δύο άκρες του μετώπου, στην κορυφή της μύτης, δίπλα στα ρουθούνια και στο πηγούνι. Απλώστε το με τα δάχτυλά σας με φορά προς την περίμετρο του προσώπου- με αυτό τον τρόπο θα σβήσει απαλά προς τις ρίζες των μαλλιών και το πηγούνι, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πολύ φυσικό. Αν σας απασχολούν οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες, πριν την βάση απλώστε ένα primer που τις "γεμίζει" και δίνει ομοιομορφία στην επιφάνεια της επιδερμίδας.

2. Με ένα καθαρό νωπό σφουγγαράκι, δουλέψτε τα σημεία όπου συνήθως συγκεντρώνεται μεγαλύτερη ποσότητα φον ντε τεν- δηλαδή γύρω από τη μύτη και στις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. με αυτό τον τρόπο θα είστε σίγουρες πως η επιδερμίδα σας θα φαίνεται φυσικά ομοιόμορφη, χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία της η βάση.

3. Με ένα λεπτό πινέλο, πάρτε μια μικρή ποσότητα κρεμώδους concealer και βάλτε το προϊόν ακριβώς πάνω στις κοκκινίλες ή τις δυσχρωμίες που είναι ορατές αφού έχετε απλώσει το φον ντε τεν σας και απλώστε το ταμποναριστά με το δάχτυλό σας. Κάντε το ίδιο και για τους μαύρους κύκλους, χρησιμοποιώντας μια κρεμώδη φόρμουλα την οποία θα απλώσετε ταμποναριστά με κινήσεις από την εσωτερική γωνία του ματιού προς τα έξω.

4. Για να φιξάρετε το αποτέλεσμα πάρτε ένα φαρδύ πινέλο και απλώστε ελάχιστη διάφανη πούδρα σε σκόνη στα σημεία όπου τοπρόσωπο έχει την τάση να γυαλίσει, κυρίως την ζώνη Τ.



Διαβάστε ακόμα:

Bronde: όσα θέλετε να ξέρετε για ένα από τα πιο hot hair colors της σεζόν

5 tips για να δείχνετε ξεκούραστη

Φτιάξε μόνες σας: Μάσκα προσώπου με μέλι και λεμόνι