Πώς θα βρείτε την ιδανική απόχρωση βαφής;

Πώς θα βρείτε την ιδανική απόχρωση βαφής;

Ο Sascha Breuer, Wella Expert Celebrity & Fashion Hairstylist, δίνει πολύτιμα tips  

Η επιλογή του haircolor που μας ταιριάζει οταν αποφασίζουμε να βάψουμε μόνες μας τα μαλλιά μας στο σπίτι, δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Για να είστε σίγουρες πως θα βρείτε ακριβώς το χρώμα που σας κολακεύει, η Wella ετοίμασε ένα πολύ ενδιαφέρον video όπου ο διάσημος hair expert Sasha Breuer δίνει tips που θα σας βγάλουν από διλήμματα. Τα υπόλοιπα αφήστε τα στην Koleston, η οποία υπογράφει high end συνθέσεις για πλούσιο, λαμπερό χρώμα, απόλυτη κάλυψη και την καλύτερη καλλυντική φροντίδα των μαλλιών!

«Είτε θέλετε να καλύψετε τα λευκά μαλλιά ή απλά να δοκιμάσετε ένα νέο look, η βαφή μαλλιών αποτελεί έναν πολύ καλό τρόπο να το επιτύχετε. Ομως το να επιλεξετε την κατάλληλη απόχρωση μπορει να είναι λίγο δύσκολο. Πριν βάψετε τα μαλλιά σας, θα πρέπει να καταλάβετε τι σημαίνει αυτή η αλλαγή για εσάς. Αυτό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε και το ιδανικό χρώμα για σας. Εάν είναι η πρώτη φορά που βάφετε τα μαλλιά σας, μη βιαστείτε. Πάρτε το χρόνο σας. Κάντε έρευνα, δοκιμάστε περούκες ή ρίξτε μια ματιά σε γνωστούς σας ή celebrities που έχουν παρόμοιο τόνο επιδερμίδας με τη δική σας. Μια ακόμα εξαιρετική συμβουλή για να καταννοήσετε το ακριβές αποτέλεσμα που θα έχετε είναι να ακολουθήσετε μια απλή εξίσωση: το χρώμα πάνω στη συσκευασία συν το φυσικό σας χρώμα, θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα. Αν έχετε αμφιβολίες για την μετάβασή σας σε σκούρες αποχρώσεις, προχωρήστε αργά. Τέλος, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένες να αλλάξετε πιθανόν τους χρωματικούς συνδυασμούς που χρησιμοποιείτε στο ντύσιμο και το μακιγιάζ σας, ώστε να αναδείξετε το καινούριο σας χρώμα», συμβουλεύει ο Sasha Breuer.

Δείτε τον και στο video που ακολουθεί.