Αντιγράψτε το look: Το 50s χτένισμα της Amy Adams στα Oscars

Αντιγράψτε το look: Το 50s χτένισμα της Amy Adams στα Oscars

Ένα κλασικό θηλυκό χτένισμα για το red carpet αλλά με μοντέρνο twist 

Η Amy Adams ήταν εντυπωσιακή με το γαλάζιο φόρεμα Oscar de la Renta που φόρεσε τη βραδιά της απονομής των Oscars. Η celebrity stylist Laini Reeves αποφάσισε να δημιουργήσει ένα χτένισμα με προϊόντα Moroccanoil, εμπνευσμένο από το glam των 50s στο οποίο έδωσε μια μοντέρνα διάσταση: «Εμπνεύστηκα από τις λεπτομέρειες του υπέροχου φορέματός της. Το χτένισμά της ήταν κλασικό. Όμως πείραξα την υφή των μαλλιών της, έδωσα λίγο όγκο στην κορυφή έτσι ώστε να μην δείχνουν πολύ στημένα ή απόλυτα άψογα και τα γύρισα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, σε ένα μοντέρνο σινιόν», είπε η hairstyllist.

Πώς δημιούργησε το look

-Ξεκίνησα λούζοντας τα μαλλιά της με το Moroccanoil Extra Volume Shampoo και μετά έβαλα Moroccanoil Moisture Repair Conditioner. Άπλωσα στις άκρες το Moroccanoil Treatment Light για απαλότητα και έλεγχο και προχώρησα στη δημιουργία του σινιόν.

-Άπλωσα τον αφρό για όγκο Moroccanoil Volumizing Mousse (διαθέσιμο αποκλειστικά στις ΗΠΑ) και στέγνωσα τα μαλλιά της με πιστολάκι, σηκώνοντας με τη βούρτα τις ρίζες όσο το δυνατόν περισσότερο.

-Μετά τα τύλιξα με φαρδιά ρόλει, αφού προηγουμένως είχα ψεκάσει κάθε τμήμα τους με το Moroccanoil Luminous Hairspray Strong. Και αφού τα τύλιξα με τα ρόλει, τα ψέκασα ξανά με το σπρέυ, και τα άφησα να σταθούν για μισή ώρα.

-Αφού έβγαλα τα ρόλευ, περασα τα δάχτυλά μου ανάμεσά τους και με μια βούρτσα τα χτένισα απαλά προς τα πίσω δίνοντας όγκο στη ρίζα, ειδικά στην κορυφή του κεφαλιού.

- Τράβηξα τα μαλλιά προς τα πίσω, τα έπιασα σε ένα χαλαρό ponytail στη βάση του λαιμού και μετά τα τράβηξα προς τον αυχένα, ώστε να δημιουργήσω ένα εφέ όγκου στην κορυφή του κεφαλιού.

- Ολοκλήρωσα το look χτενίζοντας προς τα πίσω το ponytail και ψέκασα με το Moroccanoil Luminous Hairspray Strong. Μετά γύρισα τα μαλλιά σε ένα ατημέλητο σινιόν και το στερέωσα με κρυφά τσιμπιδάκια.

Διαβάστε ακόμα

Αντιγράψτε το look: Το νέο-κλασικό ponytail στο show της Margaret Howell

Backstage Beauty: Φυσικά ανάλαφρα μαλλιά στο show του οίκου Burberry

Βραβείο για το Moroccanoil Frizz Control