Δείτε το video με τα tips μακιγιάζ για ώριμες επιδερμίδες, που σαρώνει στο διαδίκτυο!

Δείτε το video με τα tips μακιγιάζ για ώριμες επιδερμίδες, που σαρώνει στο διαδίκτυο!

Συμβουλές μακιγιάζ από την make up artist των επωνύμων

Το μακιγιάζ κρύβει πολλές παγίδες. Ειδικά όταν η επιδερμίδα είναι ώριμη, εκεί πρέπει να βάφεστε ακολουθώντας συγκεκριμένες συμβουλές, αν θέλετε να δείχνετε νεότερες. Η make up artist των star, εν ονόματι Lisa Eldridge, η οποία επιμελείται μεταξύ άλλων και τις Keira Knightley, Kate Winslet και Vanessa Redgrave, είπε να μας δώσει ένα χέρι βοηθείας, αποκαλύπτοντάς μας tips μακιγιάζ για... ώριμες επιδερμίδες. Το tutorial της, κατά το οποίο μεταμόρφωσε το 64χρονο μοντέλο Yvonne Ellis, και πέτυχε να τη δείξει πιο λαμπερή και νέα από την πραγματικότητα, έκανε θραύση στο διαδίκτυο, μιας και έχει ήδη πάνω από 165.000 views στο youtube.


Διαβάστε μερικές από τις πιο σημαντικές συμβουλές της για να πετύχετε ένα λαμπερό και νεανικό look:


- Το μαγικό για να μην τονίζετε τις ρυτίδες σας, είναι το καλό foundation. Θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα ελαφρύ και κρεμώδες. Θα πρέπει να ταιριάζει άψογα με το χρώμα του δέρματός σας. Η ίδια χρησιμοποιεί το Bobbi Brown Moisturising Balm, το οποίο κρύβει ρυτίδες και γραμμές, χωρίς να τις τονίζει.
- Η Lisa τονίζει:« Μη φορτώνετε την επιδερμίδα σας με παχύρευστα make up και μην το παρακάνετε με την ποσότητα. Το αποτέλεσμα θα είναι το αντίθετο από αυτό που επιθυμείτε. Κάτω από τα μάτια, προτιμήστε να εφαρμόζετε ένα διακριτικό concealer. Αποφύγετε τις ανοιχτόχρωμες σκιές κάτω από τα μάτια, καθώς δύναται να κάνουν αντανάκλαση και το αποτέλεσμα να είναι πολύ λευκό.»
- Η ενυδάτωση είναι το παν. Ακόμη και στο ρουζ, το επιλέγει σε κρεμώδη μορφή. Το εφαρμόζει απαλά στα μήλα
- Η Lisa, αντιθέτως με άλλους make up artists, λέει ναι στο μακιγιάζ των ματιών. Όπως υποστηρίζει τα μάτια χρειάζεται να μεγαλώσουν και για αυτόν το λόγο χρησιμοποιεί σκιά σε κρεμώδη φυσικά μορφή, eyeliner και φυσικά mascara. Στόχος της να τραβήξει όσο πιο πάνω τα μάτια μπορεί για πιο λαμπερό και νεανικό βλέμμα
- Όσον αφορά τα χείλια, τα προτιμά ματ.


Δείτε το video με τα tips εδώ!

Διαβάστε ακόμα

Φτιάξτο μόνη σου: 2 φυσικές μάσκες που δίνουν το φιλί της ζωής στην επιδερμίδα

Φτιάξτο μόνη σου: Scrub σώματος με ζάχαρη και lime