Ταλαιπωρημένες άκρες; Δείτε πώς θα τις κάνετε να δείχνουν πιο υγιείς

Ταλαιπωρημένες άκρες; Δείτε πώς θα τις κάνετε να δείχνουν πιο υγιείς

Τρία tips εκτάκτου ανάγκης

«Οι άκρες των μαλλιών εκ των πραγμάτων έχουν την τάση να είναι το πιο ταλαιπωρημένο τμήμα της τρίχας», είπε στο site του allure η Kristin Ess, διάσημη hairstylist του Hollywood. «Αν έχετε μακριά μαλλιά, τα φυσικά έλαια του τριχωτού δεν φτάνουν μέχρι τις άκρες, οπότε γίνονται πιο θαμπές από το υπόλοιπο τμήμα της τρίχας». Τι προτείνει η ειδικός σε αυτές τις περιπτώσεις:

- Κάθε φορά που κάνετε styling: αν ξεκινάτε με βρεγμένα μαλλιά, απλώστε μια μικρή ποσότητα από ένα ελαφρύ leave-in conditioner στις άκρες. Αν τα μαλλιά σας έχουν την τάση για φριζάρισμα, περάστε το προίόν σε όλο το μήκος της τρίχας. Όταν στεγνώσουν τα μαλλιά σας, περάστε με ένα σίδερο ισιώματος μόνο τις άκρες- ακόμα και αν το look σας είναι wavy- για να τις κάνετε να δείχνουν λείες και λαμπερές.

- Δύο φορές το μήνα: Κάντε μια θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης στο μπάνιο, χρησιμοποιώντας είτε μια ειδική μάσκα είτε αγνό έλαιο jojoba: Οι άκρες θα απορροφήσουν την ενυδάτωση που χρειάζονται. Αφήστε το να δράσει για 10 λεπτά και μετά λουστείτε όπως συνηθίζετε.

- Κάθε δύο με τρεις μήνες: Κλείστε ραντεβού στο κομμωτήριο για trimming. Είναι η καλύτερη κίνηση για να εξασφαλίσετε υγιή, δυνατά, λαμπερά μαλλιά μέχρι τις άκρες.

Διαβάστε ακόμα

Φτιάξτο μόνη σου: Μάσκα θρέψης και λάμψης

Φτιάξτο μόνη σου: 2 φυσικές μάσκες που δίνουν το φιλί της ζωής στην επιδερμίδα

Ξυπνήσατε πτώμα; Δείξτε λαμπερή με 4 κινήσεις!