Concealer, βάση, make-up: Ο make-up artist Δημήτρης Γιανννέτος, τα σχολιάζει και συμβουλεύει

Concealer, βάση, make-up: Ο make-up artist Δημήτρης Γιανννέτος, τα σχολιάζει και συμβουλεύει

Οι τρεις σωματοφύλακες του χρώματος της επιδερμίδας έχουν τα μυστικά τους.

Πριν τα χρώματα του μακιγιάζ είναι τα χρώματα του δέρματος. Και αυτά καθορίζονται από τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε όταν πρόκειται να μακιγιαριστούμε. Το concealer, η βάση και το make-up δημιουργούν το κατάλληλο «περιβάλλον» για τη συνέχεια που θα ακολουθήσει.


Ο make-up artist Δημήτρης Γιαννέτος, σχολιάζει τη χρήση αυτών των τριών βοηθών μας. «Μεγάλο λάθος είναι το πολύ άσπρο concealer. Δημιουργεί μεγάλη διαφορά με το υπόλοιπο μακιγιάζ και φυσικά με το δέρμα μας». Η συμβουλή του για το concealer είναι: «Θα πρέπει να προσέξουμε να είναι πολύ κοντά στην απόχρωση του δέρματος μας».


Για τη βάση που αποτελεί το επόμενο βήμα λέει «Πολλές κοπέλες συνηθίζουν να σταματούν την βάση στο πηγούνι»/ Από ότι φαίνεται αυτή η κίνηση είναι λάθος αφού αυτό που προτείνει είναι ότι «Θα πρέπει η βάση να κατεβαίνει προς το ντεκολτέ για να υπάρχει ομοιομορφία».


Τέλος, ο Δημήτρης αναφερόμενος στο make-up σημειώνει «Θέλουμε να σβήνει το make-up και η βάση μέσα στις φύτρες των μαλλιών μας. Δεν θα πρέπει να κάνει γραμμή γύρω από το περίγραμμα του τριχωτού της κεφαλής».