Φτιάξτο μόνη σου: η τέλεια μάσκα σώματος με 3 υλικά!

Φτιάξτο μόνη σου: η τέλεια μάσκα σώματος με 3 υλικά!

Η φυσική συνταγή της Μαρίας Χατζηστεφανή, ιδρύτριας της Rodial

Jessica Biel, Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston, Lady Gaga: αυτές είναι μερικές μόνο από τις διάσημες κυρίες του Hollywood που δηλώνουν φανατικές του beauty brand Rodial, ψυχή του οποίου είναι η Μαρία Χατζηστεφανή.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο site του elle, έδωσε πολύτιμα tips για την φροντίδα του σώματος το καλοκαίρι και μοιράστηκε την "συνταγή" της για μια σούπερ ευεργετική μάσκα σώματος.

Ποια μέρη του σώματος χρειάζονται προσοχή και προστασία το καλοκαίρι;

Τα πόδια και τα χέρια είναι τα πλέον εκτεθειμένα το καλοκαίρι, οπότε είναι σημαντικό να δίνετε προσοχή σε αυτές τις περιοχές κάμποσες εβδομάδες πριν το καλοκαίρι. Συνδυάστε την άσκηση με ένα gel σύσφιγξης, όπως το Rodial Arm Sculpt για να βοηθήσετε στην τόνωση των μπράτσων και συνδυάστε ασκήσεις όπως τα βαθιά καθίσματα με μια κρέμα τόνωση για όλο το σώμα όπως η Rodial Size Zero, για καλύτερη γράμμωση των ποδιών.

Λένε πως μπορείς να μαντέψεις την ηλικία μιας γυναίκας από την κατάσταση που βρίσκονται τα γόνατά της. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να καταπολεμήσεις τα σημάδια της γήρανσης σε αυτές τις περιοχές;

Είναι αλήθεια: τα γόνατα μας έχουν την τάση να χαλαρώνουν καθώς μεγαλώνουμε αλλά υπάρχουν τρόποι να το αντιμετωπίσουμε. Χρησιμοποιήστε μια κρέμα σώματος για ενυδάτωση και σύσφιγξη, όπως η Rodial Body Sculpture, και περάστε σε πιο ήπιες μορφές άσκησης, όπως η γιογκα και η Pilatew, που δεν ασκούν πιέσεις στα γόνατα και εμποδίζουν τη χαλάρωση.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι γυναίκες το καλοκαίρι όσον αφορά στη φροντίδα του σώματός τους;

Δεν απλώνουν αρκετό αντηλιακό. Θα πρέπει να χρησιμοποιούμε περίπου 5 μπουκάλια σε μια εβδομάδα διακοπών αλλά οι περισσότεροι χρησιμοποιούν ένα. Ο ήλιος είναι μια από τις πιο βασικές αιτίες γήρανσης, οπότε πρέπει να προστατεύουμε την επιδερμίδα μας. Προτείνω ένα δείκτη προστασίας 30 για το σώμα αλλά όσο πιο ανοιχτόχρωμες είστε, τόσο μεγαλύτερη προστασία χρειάζεστε. Απλώστε μια γενναία ποσότητα αντηλιακού 30 λεπτά πριν βγείτε στον ήλιο κάθε μέρα. Εμένα μου αρέσει να αναμειγνύω το αντηλιακό μου με μια ιριδίζουσα κρέμα σώματος με χρώμα, για να δίνω στην επιδερμίδα μου sexy λάμψη.

Μια φυσική συνταγή για μάσκα σώματος

Αναμείξτε γιαούρτι με μέλι και μια ιδέα πουρέ καρότου για ένα treatment λάμψης και ενυδάτωσης στο σπίτι. Το γιαούρτι είναι εξαιρετικό για να καταπραύνει ηλιακά εγκαύματα και να δροσίζει την επιδερμίδα μετά την ηλιοθεραπεία.