Φτιάξτο μόνη σου: Το πιο εύκολο ξηρό σαμπουάν

Φτιάξτο μόνη σου: Το πιο εύκολο ξηρό σαμπουάν

Φυσική λύση SOS με δύο υλικά!

Είναι από τους μπαλαντέρ των hair experts και από τα απαραίτητα προϊόντα στο μπάνιο σας: το ξηρό σαμπουάν είναι η πιο εύκολη και αποτελεσματική λύση για να φρεσκάρετε τα μαλλιά σας στη στιγμή. Μάλιστα, οι φόρμουλες των ξηρών σαμπουάν είναι πλέον τόσο βελτιωμένες ώστε δεν αφήνουν ούτε την ελάχιστη υποψία της ύπαρξής τους στα μαλλιά.

Από τη στιγμή δε, που θα δοκιμάσετε τι μπορεί να κάνει ένα ξηρό σαμπουάν, το βέβαιο είναι πως θα δυσκολευτείτε πολύ να το αποχωριστείτε. Σε περίπτωση,λοιπόν,που ξεμείνετε δοκιμάστε αυτή τη φυσική συνταγή που σας προτείνουμε- αλλά μην αντικαταστήσετε με αυτήν το ξηρό σαμπουάν, καθώς η μαγειρική σόδα που περιέχει μπορεί να προκαλέσει "σπάσιμο" στην τρίχα.

Για να ετοιμάσετε το φυσικό ξηρό σαμπουάν, αναμείξτε 1/4 φλιτζανιού πούδρα για μωρά και 1/4 φλιτζανιού μαγειρική σόδα. Με το μείγμα κάντε μασάζ στο τριχωτό του κεφαλιού, αφήστε το για λίγα λεπτά και βουρτσίστε καλά τα μαλλιά σας. Η πούδρα θα "εξουδετερώσει" τη λιπαρότητα ενώ η μαγειρική σόδα θα κάνει τα μαλλιά πιο απαλά.