5 make up tips για να δείχνετε νεότερη!

Γωγώ Φούντα
5 make up tips για να δείχνετε νεότερη!

Εφαρμόστε τα και δε θα χάσετε!

Κακά τα ψέματα κορίτσια, και ποια δε νοσταλγεί το δερματάκι που είχε στα 18, με την απαλή υφή, τα αναψοκοκκινισμένα μαγουλάκια και φυσικά την παντελή απουσία ρυτίδων; Όλες μας φυσικά! Όχι ότι είναι άσχημο να μεγαλώνεις, το αντίθετο εννοείται, αλλά όσο να πεις ένα νεανικό πρόσωπο είναι ικανό να γοητεύσει και να μαγνητίσει τα βλέμματα από μόνο του! Τι κι αν έχετε περάσει τα 18 εδώ και πολλά χρόνια; Παρακάτω σας έχουμε κάποια make up τρικς τα οποία θα σας κάνουν να δείχνετε πολύ νεότερη!

1. Μη χρησιμοποιείτε ποτέ ρουζ σε μορφή σκόνης διότι αν η βάση δεν είναι καλή ή σωστά απλωμένη, κινδυνεύετε να δείχνετε αρκετά μεγαλύτερη. Προτιμήστε ρουζ σε υγρή μορφή και φυσικά βάλτε τόσο όσο. Σε κανέναν δεν αρέσουν οι υπερβολές!

2. Μη μαδάτε τα φρύδια σας! Τα πυκνά φρύδια, εκτός του ότι δίνουν μία παιδικότητα στο πρόσωπο, βοηθούν και το μάτι να δείχνει πιο έντονο και εκφραστικό. Περιποιηθείτε τα, αλλά σε καμία περίπτωση μην κάνετε υπερβολές και τελικά καταλήξετε με αντιαισθητικές γραμμές που σας κάνουν να μοιάζετε εξωγήινη!

3. Το ανοιχτό και έντονο βλέμμα είναι σημάδι νεότητας και φρεσκάδας. Δεν αρκεί λοιπόν μόνο η μάσκαρα, αλλά χρειάζεστε και ένα ψαλίδι για βλεφαρίδες το οποίο τους δίνει όγκο και τις κάνει να φαίνονται ακόμα μεγαλύτερες! Μη σας πούμε ότι πολλές φορές δεν θα σας φανεί απαραίτητη ούτε καν η μάσκαρα.

4. Προτιμήστε κραγιόν σε γήινους τόνους που να έχουν ως βάση το απαλό ροζ ή το μπεζ. Όταν το κραγιόν είναι έντονο, το υπόλοιπο μακιγιάζ οφείλει να είναι αψεγάδιαστο μιας και τα έντονα χείλη, έχουν την τάση να αναδεικνύουν οποιαδήποτε ατέλεια του προσώπου. Το ακριβώς αντιθετο κάνουν οι πιο γήινοι τόνοι!

5. Ακόμα ένα χαρακτηριστικό του νεανικού προσώπου είναι οι έντονες γραμμές των χειλιών, οι οποίες με τα χρόνια γίνονται όλο και πιο θαμπές. Πάρτε λοιπόν ένα μολύβι σε φυσικούς τόνους και σχηματίστε τα με προσοχή. Έτσι θα δείχνουν πιο γεμάτα και σαρκώδη!

Διαβάστε επίσης:

Mary Katrantzou: Η νέα beauty συνεργασία της!

Η Κόκκινη Τούφα ενάντια στο AIDS!

Εκπληκτική λάμψη στο βλέμμα!