Πώς καμουφλάρει τα σπυράκια η Lauren Conrad;

Πώς καμουφλάρει τα σπυράκια η Lauren Conrad;

Η τεχνική που κάνει δουλειά! 

Η Lauren Conrad σε post που ανέβασε στο blog της μοιράστηκε με τις fans της τον τρόπο που χρησιμοποιεί το concealer για να καλύψει σπυράκια και κοκκινίλες:

«Αν θέλετε να καλύψετε ένα σπυράκι που μόλις εμφανίστηκε και επομένως είναι κόκκινο, χρησιμοποιήστε ένα πράσινο concealer που εξουδετερώνει το χρώμα και καμουφλαρει τη φλεγμονή. Έχετε πάντα στο νεσεσέρ σας ένα πράσινο concealer, ένα πινέλο για concealer, ένα προϊόν σε μορφή stick κι πούδρα σε σκόνη- και ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Πάρτε μια μικρή ποσότητα από το πράσινο concealer με το ειδικό πινέλο. Εφαρμόστε το ακριβώς πάνω στο σπυράκι, ξεκινώντας από το κέντρο και απλώστε το με μικρές κινήσεις προς τα έξω. Στόχος σας είναι να "χαθεί" στην επιδερμίδα, αλλά να έχετε εξουδετερώσει την κοκκινίλα που έχει το σπυράκι. Με απόλυτα καθαρό δάχτυλο, τοποθετήστε από πάνω λίγο concealer σε μορφή στικ και απλώστε το ταμποναριστά, μέχρι που να έχετε επιτύχει τέλεια κάλυψη στην περιοχή και ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα σας. Τέλος, βουτήξτε ένα πινέλο σε μια πούδρα σε σκόνη, και απλώστε μια ελαφριά στρώση στο σημείο, κάνοντας καλό blending και των τριών προϊόντων για απόλυτα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.»