Σας έπεσε πολύ ξηρό σαμπουάν; Δείτε πώς θα το διορθώσετε!

Σας έπεσε πολύ ξηρό σαμπουάν; Δείτε πώς θα το διορθώσετε!

Και δύο ακόμα πολύτιμα tips από τα παρασκήνια των shows! 

Τα πιο ενδιαφέροντα beauty tips ακούγονται στα παρασκήνια των shows, όπου οι makeup και hair experts καλούνται να δώσουν λύσεις σε χρόνο dt!

Για παράδειγμα, τι γίνεται στην περίπτωση που ψεκάσουμε περισσότερο ξηρό σαμπουάν από ό,τι χρειαζόμαστε; Ο διάσημος hairstylist Orlando Pita μίλησε στο allure και εξήγησε τι μπορούμε να κάνουμε: "Αν σας πέσει πολύ ξηρό σαμπουάν σε κάποιο σημείο των μαλλιών σας, θα δείτε πως στο σημείο σχηματίζονται λευκά "μπαλώματα". Για να τα ξεφορτωθείτε δεν έχετε παρά να ψεκάσετε το σημείο με λάκ, η οποία έχει την ιδιότητα να διαλύει την πούδρα".

Από το backstage του Marc by Marc Jacobs, ο Dick Page αποκάλυψε πως βάζει τα προϊόντα μακιγιάζ στο ψυγείο του! "Οι πούδρες έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, όμως τα προϊόντα που βασίζονται στο κερί, όπως τα κραγιόν και οι κρέμες, χαλάνε πιο γρήγορα, οπότε τα βάζω στο ψυγείο όπου η ψύξη βοηθάει να διατηρηθούν περισσότερο. Αν μάθω πως κάποιο αγαπημένο μου προϊόν πρόκειται να καταργηθεί, το κλείνω στα ειδικά σακουλάκια και με ένα ειδικό μηχάνημα vacuum αφαιρώ τον αέρα - και μετά τα βάζω στο ψυγείο".

Όσο για το bronzer, αν το αποφεύγετε γιατί δυσκολεύεστε να το στρώσετε στην επιδερμίδα σας, δώστε του μια δεύτερη ευκαιρία ακολουθώντας τη συμβουλή του Dick Page: "Βάζω μια μικρή ποσότητα bronzer στην παλάμη μου και στη μέση ελάχιστη πούδρα σε σκόνη. Έτσι δουλεύεται πιο εύκολα και ομοιόμορφα στην επιδερμίδα".