Φτιάξτο μόνη σου: Scrub σώματος με καρύδα!

Φτιάξτο μόνη σου: Scrub σώματος με καρύδα!

Με την απόλυτη καλοκαιρινή ευωδιά! 

Αν η απολέπιση έμενε εκτός προγράμματος φροντίδας μέχρι σήμερα, είναι καιρός να την εντάξετε μία φορά την εβδομάδα (τουλάχιστον) ώστε να είστε πανέτοιμη όταν έρθει η ώρα για τα ανάλαφρα ρούχα της άνοιξης.

Αυτό το scrub είναι πανεύκολο, δεν χρειάζεται πολλά υλικά, απομακρύνει τέλεια τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας, την ενυδατώνει και κυρίως: έχει μια υπέροχη ευωδιά που θυμίζει καλοκαιρινές διακοπές!

Ετοιμάστε το, βάλτε το σε ένα αεροστεγές βαζάκι και χρησιμοποιήστε το συστηματικά για πραγματικά αναζωογονημένη, βελούδινη επιδερμίδα.

Θα χρειαστείτε

1 φλιτζ. ζάχαρη

1 λοβό βανίλιας

1/3 φλιτζ. χοντρό αλάτι

1/2 φλιτζ. αγνό έλαιο καρύδας

Ρίξτε όλα τα υλικά σας σε ένα μπωλ και αναμείξτε τα μέχρι να πάρετε ένα μείγμα που να μοιάζει με υγρή άμμο. Βάλτε το scrub σε ένα αεροστεγές βάζο και όταν έρθει η ώρα για απολέπιση, πάρτε μια μικρή ποσότητα και ξεκινήστε να τρίβετε απαλά την επιδερμίδα σας από τα πόδια προς τα πάνω, με μικρές κυκλικές κινήσεις. Ξεβγάλετε και σκουπίστε το σώμα σας ταμποναριστά- η διαφορά είναι αισθητή από την πρώτη κιολας φορά, ενώ η επιδερμίδα σας θα έχει ένα ντελικάτο εξωτικό άρωμα!