Πινέλο ή δάχτυλο;

Πινέλο ή δάχτυλο;

Μάθετε ποιος είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος να βάλετε το κραγιόν αλλά και το lip-gloss.

Τελικά είναι καλύτερα να απλώνετε το αγαπημένο σας κραγιόν απευθείας στα χείλη, με πινελάκι ή με το δάχτυλο; Σίγουρα υπάρχουν πολλές «σχολές» και ο κάθε make-up artist, έχει το δικό του τρόπο για να χρησιμοποιεί τα προϊόντα μακιγιάζ.


Εσείς, επιλέξτε τον τρόπο που σας βολεύει και σας εξυπηρετεί καλύτερα. Αν το χρώμα που φοράτε είναι ανοιχτόχρωμο, είναι πολύ πιο εύκολο να το χειριστείτε.
Αρχικά, μπορείτε να το βάλετε σε όλα τα χείλη με ένα πινελάκι. Έτσι, θα είναι γεμάτο το χρώμα και θα απλωθεί πιο σωστά, δίνοντας έντονο αποτέλεσμα.


Επίσης, με το πινελάκι μπορείτε να δουλέψετε καλύτερα στις άκρες και να είστε σίγουρες ότι δε θα ξεφύγετε από τα όρια των χειλιών ακόμη και στα πιο λεπτά σημεία. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν αποφασίσετε να φορέσετε κάποιο έντονο χρώμα, όπου τα λάθη μπορούν να φανούν ευκολότερα.


Στην πορεία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το δάχτυλο σας για να βάλετε μία διαφορετική απόχρωση λίγο πιο ανοιχτή στο κέντρο των χειλιών, που θα παίξει με το φως και θα τα κάνει να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο ζουμερά.


Με τον ίδιο τρόπο θα μπορέσετε να βάλετε lip-gloss τοπικά για να δώσετε λάμψη και όγκο στο τελικό αποτέλεσμα.