Bad hair day; 5 εύκολα tips για να αλλάξετε την κατάσταση!

Bad hair day; 5 εύκολα tips για να αλλάξετε την κατάσταση!

Από έναν διάσημο hair expert του Hollywood

Δεν είναι πως χρειαζόμαστε τις έρευνες για να το μάθουμε- απλλά, η πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγε το application StyleSeat, το επιβεβαιώνει: 91% των ανθρώπων νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση οταν αιθάνονται ομορφα τα μαλλιά τους ενώ 19% από αυτούς δηλώνουν πως ακόμα και η απόδοσή τους στη δουλειά βελτιώνεται!

Με αυτη την αφορμή, το site του allure ρώτησε τον διάσημο hair expert, Garren, πώς θα μπορούσαμε να σώσουμε την κατάσταση όταν όλα δείχνουν πως θα έχουμε μια... bad hair day!

1. Κρύψτε τις άκρες. Αν ταλαιπωρείστε από ψαλίδα, ο καλύτερος τρόπος να διορθώσετε την κατάσταση είναι μια επίσκεψη στον κομμωτή σας για trimming- όμως δεν είναι λύση εξπρές σε μια bad hair day. Τι μπορείτε να κάνετε: αν έχετε λουστεί, στεγνώστε τελείως τα μαλλιά σας και με μια στρογγυλή βούρτσα γυρίστε τις άκρες προς τα μέσα, ώστε τα κατεστραμμένα σημεία τους να μην φαίνονται.

2. Μια άλλη καλή ιδέα είναι να αλλάξετε χτένισμα: κάντε μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι, πιάστε τα μαλλιά σας πίσω και γυρίστε τα σε ένα χαμηλό σινιόν. Είναι μαι γρήγορη λύση που θα σας δείχνει και καλοχτενισμένη, εξηγεί ο ειδικός.

3. Αν τα μαλλιά σας είναι λεπτά και άτονα, πάρτε το πιστολάκι και δώστε όγκο στις ρίζες έχοντας το κεφάλι σκυμμένο μπροστά. Επίσης, μπορείτε να αλλάξετε τη φορά τις χωρίστρας σας, αν έχετε, κάτι που επίσης δίνει άμεσο αποτέλεσμα όγκο. Αν τα μαλλιά σας δεν είναι πολύ πυκνά, μια χωρίστρα στο πλάι θα σας κολακέψει.

4. Αν έχετε ξανθά μαλλιά και έχουν αρχίσει να φαίνονται οι ρίζες, ψεκάστε ένα λευκό ξηρό σαμπουάν το οποίο εξαφανίζει τη λιπαρότητα και κάνει λιγότερο έντονο το κοντράστ

5. Αν το χρώμα των μαλλιών σας έχει ξεθωριάσει, γυρίστε τα σε ένα σινιόν ψηλά στο κεφάλι, που δίνει ενα πιο "πολυτελές" look. Ολοκληρώστε με ένα spray λάμψης, γιατί το ξεθωριασμένο χρώμα είναι συνήθως θαμπό.