Φτιάξτο μόνη σου: Το πανεύκολο, φυσικό scrub της Miranda Kerr!

Φτιάξτο μόνη σου: Το πανεύκολο, φυσικό scrub της Miranda Kerr!

Με έλαιο καρύδας

Το αγνό έλαιο καρύδας είναι αναμφίβολα ένα από τα it συστατικά αυτή τη στιγμή στην ομορφιά - σχεδόν δεν προφταίνουμε να μαθαίνουμε τους διαφορετικούς τρόπους που μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε αλλά και πόσο ευεργετικό είναι για το δέρμα, τα μαλλιά, ακόμα και τα δόντια (δες πώς το χρησιμοποιεί η Gwyneth Paltrow εδώ)

Μία ακόμα φανατική celebrity είναι και η Miranda Kerr, η οποία σε συνέντευξή της στην Huffington Post εξήγησε πώς χρησιμοποιεί το έλαιο καρύδας- και το πανεύκολο scrub σώματος που φτιάχνει με αυτό:

"Μαγειρεύω με έλαιο καρύδας, το χρησιμοποιώ στα μαλλιά μου, είναι τέλειο για ντεμακιγιάζ... πραγματικά είναι πολύ καλό για να αφαιρείς το μακιγιάζ των ματιών αν έχεις ευαίσθητα μάτια. Αν έχεις καεί, πχ με το σίδερο για μπούκλες, μπορείς να βάλεις λίγο έλαιο καρύδας στο σημείο, γιατί βοηθάει στην επούλωση. Μερικές φορές το απλώνω ως μάσκα στα μαλλιά μου και κοιμάμαι με αυτό.

Στην σειρά καλλυντικών που βγάζω (τα Kora Organics), έχω ένα προϊόν απολέπισης που είναι καλό για το πρόσωπο, όμως μερικές φορές μου αρέσει να αναμειγνύω έλαιο καρύδας (ή ελαιόλαδο) με θαλασσινό αλάτι και να κάνω απολέπιση στο σώμα μου. Πιστεύω πως αυτός ο συνδυασμός, και ειδικά το θαλασσινο αλάτι, είναι πολύ αναζωογονητικός".