H απόλυτη καλοκαιρινή τάση: Tα beach waves των αγγέλων της Victoria's Secret σε λίγα λεπτά

Γωγώ Φούντα
H απόλυτη καλοκαιρινή τάση: Tα beach waves των αγγέλων της Victoria's Secret σε λίγα λεπτά

Το πιο σέξι χτένισμα για όλα τα μήκη μαλλιών σε ένα μόνο video

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από ένα ανέμελο και φυσικό χτένισμα, το οποίο, όση ώρα κι αν έχετε αφιερώσει, δίνει την εντύπωση ότι δεν έχετε ασχοληθεί πάνω από 5 λεπτά!

Ειδικά τώρα που έρχεται καλοκαίρι, τα πιο χαλαρά χτενίσματα και τα λιγότερο στυλιζαρισμένα, μπορούμε να πούμε ότι επιβάλλονται, μιας και είναι η εποχή που όλοι χαλαρώνουμε και είμαστε πιο απλοί και ανεπιτήδευτοι!

Υποθέτουμε, έχετε κι εσείς θαυμάσει αρκετές φορές τα μαλλιά σας, αμέσως μετά την παραλία, που έχουν ένα υπέροχο και σέξι σπάσιμο, το οποίο για κανέναν απολύτως λόγο δεν μπορείτε να πετύχετε με προιόντα styling και ειδικό ψαλίδι! Κι όμως κορίτσια, στο παρακάτω video θα δείτε πώς μπορείτε να πετύχετε το απόλυτο καλοκαιρινό λουκ όπως ακριβώς το βλέπουμε στα αγγελάκια της Victoria' s Secret!

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι το συγκεκριμένο video δεν δίνει οδηγίες μόνο για μακριά μαλλιά, αλλά και για εσάς που έχετε λίγο πιο κοντά χτενίσματα ή ακόμα και μακρύ καρέ. Πιάστε δουλειά λοιπόν και σας εγγυόμαστε ότι θα καταπλήξετε τα πλήθη!

Διαβάστε ακόμη:

8 καλοκαιρινά λάθη ομορφιάς που βλάπτουν το πρόσωπο, το δέρμα αλλά και τα μαλλιά σου!

«Παλεύετε» με την γραμμή του eyeliner; Βάλτε σελοτέιπ