Φτιάξτο μόνη σου: 2 απολαυστικές, πανεύκολες συνταγές για το μπάνιο!

Φτιάξτο μόνη σου: 2 απολαυστικές, πανεύκολες συνταγές για το μπάνιο!

Εκμεταλλευτείτε το τριήμερο για να χαλαρώσετε σώμα και πνεύμα! 

Αυτά τα μικρά διαλείμματα μέσα στην τρέλα της καθημερινότητας είναι ιδανικές ευκαιρίες να αφιερώσετε λιγο χρόνο στον εαυτό σας και, με ελάχιστα έξοδα, να φτιάξετε υπέροχες φυσικές συνταγές για να φροντίσετε την επιδερμίδα αλλά και τις αισθήσεις σας!

Δύο από τις αγαπημένες μας σας έχουμε σε αυτό το post- η μία, με νιφάδες βρώμης, είναι ιδανική για ένα απολαυστικό μπάνιο, καθώς ενυδατώνει και καταπραύνει την επιδερμίδα. Αποτελείται από δύο υλικά και χρειάζεται λιγότερο ένα λεπτό για να την ετοιμάσετε: αναμείξτε στο blender 1 κούπα νιφάδες βρώμης με 1 κουταλιά έλαιο καρύδας, μέχρι να γίνει σκόνη. Όταν είναι έτοιμη, γεμίστε τη μπανιέρα σας με ζεστό (όχι καυτό) νερί, ρίξτε μερικές κουταλιές, βυθιστείτε και απολαύστε!

Αν έχετε λίγο περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σας, ετοιμάστε ένα scrub που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και θα αφήσει μεταξένια την επιδερμίδα σας.

Ρίξτε σε ένα μπωλ τους σπόρους από έναν λοβό βανίλιας, 1 κούπα καστανή ζάχαρη, 1/4 κούπας έλαιο καρύδας και 1 κουταλιά του γλυκού μέλι. Αναμείξτε τα μέχρι να πάρετε ένα ομοιόμορφο μείγμα και κάντε απολέπιση σε όλο το σώμα, από τους αστραγάλους προς τα πάνω, επιμένοντας στις τραχές ζώνες. Δεν είναι απλά ένα εξαιρετικό φυσικό scrub αλλά αφήνει και μια ντελικάτη, gourmet ευωδιά στην επιδερμίδα!