Tα μαλλιά μου μπερδεύονται εύκολα και έχουν χάσει τη λάμψη τους. Ποια η λύση;

Tα μαλλιά μου μπερδεύονται εύκολα και έχουν χάσει τη λάμψη τους. Ποια η λύση;

Το Queen λύνει όλα τα beauty προβλήματά σας

Ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται πολύ. Ο ήλιος και το αλάτι της θάλασσας τα αγριεύει, για αυτό καλό θα ήταν να μην ξεχνάτε να εφαρμόζετε ειδικά αντηλιακά και προιόντα για ενυδάτωση της τρίχας.

Επιπροσθέτως, εφαρμόστε μάσκες θρέψης κατά μήκος των μαλλιών και αφήστε τις να δράσουν για μία περίπου ώρα. Τυλίξτε τα μαλλιά σας με μια πετσέτα και αφήστε τα να ενυδατωθούν με την... ησυχία τους. Τέλος, ξεπλύνετε με δροσερό νερό και εφαρμόστε στις άκρες coconut oil!

Τι γίνεται όμως όταν το κακό έχει παραγίνει; Τα μαλλιά σας είναι ατίθασα, μπερδεύονται εύκολα, φριζάρουν με το παραμικρό και έχουν χάσει τη λάμψη τους; Τότε, εκτός από τα προιόντα του εμπορίου, καλό θα ήταν να δοκιμάσετε και σπιτικές συνταγές. Πάμε να δούμε μια super DIY μάσκα, την οποία καλό θα ήταν να την εφαρμόζατε στα μαλλιά σας τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα:

Σε ένα μπολ ρίχνετε 2 κ.σ πλήρες γάλα με ένα αβγό. Ανακατεύετε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και έπειτα εφαρμόζετε τη μάσκα κατά μήκος των μαλλιών. Αφήστε τη να δράσει για περίπου ένα τέταρτο και έπειτα λούστε τα μαλλιά σας κανονικά!

Διαβάστε ακόμα

Ξηροδερμία στο τριχωτό της κεφαλής; Νικήστε την με 2 μόνο φυσικά υλικά!