Φτιάξτε τη θαυματουργή φυσική μάσκα ομορφιάς που λατρεύουν οι stars!

Φτιάξτε τη θαυματουργή φυσική μάσκα ομορφιάς που λατρεύουν οι stars!

Μια διάσημη facialist του Hollywood αποκαλύπτει τη συνταγή

Η Jessa Blades είναι ανάμεσα στις αγαπημένες facialists των stars και πρόσφατα αποκάλυψε στο style.com την αγαπημένη της φυσική συνταγή που ξεκουράζει την επιδερμίδα.

Αυτό το treatement γίνεται σε 2 στάδια, χρειάζεται να έχετε στη διάθεσή σας 30 λεπτά, όμως το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει- κρατήστε τη γιατι θα την χρειαστείτε το χειμώνα, για να απαλλάξετε την επιδερμίδα σας από την κούραση και την θαμπάδα!

Θα χρειαστείτε

1/2 κουτ. γλυκού μέλι

2 σταγόνες έλαιο τριαντάφυλλου

1/2 κουτ. γλυκού σησαμέλαιο (ή έλαιο καρύδας)

1 κουτ. γλυκού παγωμένο γάλα πλήρες

1 κουτ. γλυκού γιαούρτι (βιολογικό κατά προτιμηση)

Βήμα 1ο: Ρίξτε τα 3 πρώτα συστατικά σε ένα μπωλ, αναμείξτε τα και κάντε μασάζ σε καθαρή επιδερμίδα με τα δάχτυλά σας. Κάντε κυκλικές κινήσεις, με έμφαση στα μάγουλα, το μέτωπο, το πηγούνι και τους κροτάφους - αυτά είναι τα ενεργειακά σημεία στο πρόσωπό σας . Χαλαρώστε για 15 λεπτά, συγκεντρωθείτε στην αναπνοή σας και αφήστε στην άκρη το κινητό σας- ξεβγάλετε με χλιαρό νερό.

Βήμα 2ο: Βρέξτε μια γάζα με το παγωμένο γάλα και περάστε με αυτή το πρόσωπό σας. Απλώστε το γιαούρτι και κάντε μασάζ για λίγα λεπτά. Χαλαρώστε ξανά, για άλλα 15λεπτά, και στη συνέχεια ξεβγάλετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό. Σκουπίστε ταμποναριστά και απλώστε ένα ενυδατικό προϊόν, για παράδειγμα ένα λάδι προσώπου και είστε έτοιμες! "Θα δείτε πιο μικρούς τους πόρους σας και θα νιώσετε αμέσως την επιδερμίδα σας σούπερ ενυδατωμένη, απαλή και αναζωογονημένη!" λέει η Jessa Blades.