Τα μαλλιά σας σταμάτησαν να μακραίνουν; Σας έχουμε τη λύση!

Τα μαλλιά σας σταμάτησαν να μακραίνουν; Σας έχουμε τη λύση!

Δοκιμάστε την τέλεια αυτή συνταγή

Ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται πάρα πολύ. Ο ήλιος, το αλάτι, τα συχνά λουσίματα ταλαιπωρούν πολύ την τρίχα και την εξασθενούν. Μην ξεχνάτε να βάζετε αντηλιακό στα μαλλιά σας και φυσικά να χρησιμοποιείτε μάσκες αναδόμησης και θρέψης.

Αν, λοιπόν, τα μαλλιά σας έχουν σταματήσει να μακραίνουν, τότε πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας. Επισκεφθείτε τον κομμωτή σας και κόψτε ελάχιστα τις άκρες σας. Επιπροσθέτως, βελτιώστε ποιοτικά τη διατροφή σας και φροντίστε να λαμβάνετε τις απαραίτητες για την καλή λειτουργία του οργανισμού σας βιταμίνες.

Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα δοκιμάστε την σπιτική συνταγή μας. Θα χρειαστείτε δύο μόλις έλαια! Πάμε να δούμε ποια:

Διαδικασία: Σε ένα μπολ, ανακατεύετε ίση ποσότητα καστορέλαιου και αμυγδαλέλαιου. Απλώνετε αρκετή ποσότητα στο τριχωτό της κεφαλής και κάνετε με αυτό μασάζ. Έπειτα κατεβάζετε το μείγμα μέχρι τις άκρες. Καλύψτε το κεφάλι σας με σκουφάκι ή με σελοφάν και αφήστε τη συνταγή να δράσει όσο κοιμάστε. Το πρωί λούζεστε κανονικά. Περάστε δυο φορές τα μαλλιά σας με σαμπουάν, καθώς τα έλαια αυτά είναι αρκετά λιπαρά.

Μια φορά την εβδομάδα αρκεί για να δείτε σύντομα αποτελέσματα. Τα μαλλιά σας θα γίνουν απίστευτα μαλακά και θα μακραίνουν πιο γρήγορα!

Διαβάστε ακόμα

Φτιάξτε τη θαυματουργή φυσική μάσκα ομορφιάς που λατρεύουν οι stars!