Έχεις γεννήσει; Αυτό το θέμα σε αφορά!

Έχεις γεννήσει; Αυτό το θέμα σε αφορά!

Αναρωτιέσαι πώς οι διάσημες μαμάδες επανέρχονται άμεσα μετά τον τοκετό και το σώμα τους φαίνεται αψεγάδιαστο;

Επιτέλους η λύση που ονομάζεται Mom Makeover® ήρθε μόλις στην Ελλάδα από την Αμερική, για να αποκαταστήσει πλήρως το σώμα, τη γεννητική περιοχή, το στήθος, το πρόσωπο, αλλά και τα αισθητικά ή λειτουργικά προβλήματα που αφήνει επάνω μας ο τοκετός.


Μπορεί να είναι κάτι καινούριο για την Ελλάδα, είναι όμως γεγονός ότι το Mom Makeover®, δηλαδή η αποκατάσταση της μαμάς μετά τον τοκετό, πραγματοποιείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην Αμερική! Πρόκειται για εξειδικευμένες κλινικές, τις οποίες επισκέπτεται η μαμά, είτε έχει γεννήσει πρόσφατα είτε μετά από χρόνια, για να βρει σε έναν χώρο ένα team ειδικών, που αναλαμβάνουν να διορθώσουν ότι έμεινε επάνω της μετά τον τοκετό. Έτσι, δεν χρειάζεται να ψάξει διαφορετικά ιατρεία ή οι διαφορετικές ειδικότητες γιατρών, αφού σε μία κλινική Mom Makeover® μπορεί να αποκαταστήσει από τις ραγάδες μέχρι την χαλάρωση κόλπου!

Οι αλλαγές στο σώμα
Όσο και αν έχουμε φροντίσει το δέρμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, είναι δεδομένο ότι θα εμφανιστούν ραγάδες μετά την απώλεια των κιλών στην κοιλιά ή τους γλουτούς. Παράλληλα, μετά την εγκυμοσύνη αρκετές γυναίκες παρατηρούν επίμονο τοπικό λίπος, ακόμα και σε περιοχές που δεν είχαν πριν. Η χαλάρωση της κοιλιάς, η ξαφνική εμφάνιση ή η επιδείνωση της κυτταρίτιδας και η αύξηση του σωματικού βάρους, που δεν μπορεί να μειωθεί με μία απλή δίαιτα, είναι μόνο μερικά από τα κατάλοιπα του τοκετού στο σώμα της μητέρας.

Οι αλλαγές στη γεννητική περιοχή
Ένας φυσιολογικός τοκετός αφήνει συνήθως μία χαλάρωση κόλπου στη γυναίκα, γεγονός που προκαλεί συχνές κολπίτιδες, μειωμένη σεξουαλική ικανοποίηση από τον σύντροφο ακόμα και ακράτεια πρώτου βαθμού σε πολύ νεαρές γυναίκες. Αυξημένη τριχοφυΐα ή ακόμα και σκούρες κηλίδες στη γεννητική περιοχή, αποτελούν μερικά από τα συχνά αισθητικά προβλήματα μετά τον τοκετό.

Το
Mom Makeover® στην Ελλάδα!
Μία ομάδα εξειδικευμένων Πλαστικών Χειρουργών, Δερματολόγων, Γυναικολόγων και Ψυχολόγων, με επικεφαλής τον Χειρουργό Γυναικολόγο Dr. Ναούμ, αναλαμβάνουν να καταρτίσουν το πλήρως εξατομικευμένο πλάνο αποκατάστασης της μαμάς μετά τον τοκετό, ανάλογα με τις δικές της ανάγκες! Η μητέρα μπορεί να βρει μία πληθώρα χειρουργικών επεμβάσεων ή μη επεμβατικών λύσεων, για να αντιμετωπίσει τα λειτουργικά ή αισθητικά προβλήματά της. Ανάμεσα στις επεμβατικές χειρουργικές λύσεις βρίσκονται η κοιλιοπλαστική για την αποκατάσταση της κοιλιάς, η αποκατάσταση και ανόρθωση στήθους, η κολποπλαστική για τη μείωση του εύρους του κόλπου κ.α.

Παράλληλα, στο Mom Makeover® η ομάδα των ιατρών μπορεί να προτείνει και μη επεμβατικές λύσεις, με θεραπείες που πραγματοποιούνται στο ιατρείο για την εξάλειψη των κόκκινων ή λευκών ραγάδων και της τομής από την καισαρική, για την αντιμετώπιση του συγκεντρωμένου τοπικού λίπους στην κοιλιά, για την απώλεια συνολικού βάρους και τη σμίλευση των γλουτών, για την αντιμετώπιση της ακράτειας πρώτου βαθμού ή της ελαφριάς χαλάρωσης κόλπου που δεν απαιτεί χειρουργείο, με το επαναστατικό laser Vagitense, καθώς και για την εξάλειψη των πανάδων ή της τριχοφυΐας στο πρόσωπο, που συνήθως εμφανίζονται μετά τον τοκετό. Με άλλα λόγια, όλη η φροντίδα που χρειάζεται η μαμά, σε ένα σύγχρονο ιατρείο!

Δείτε περισσότερα για το MOM MAKEOVER στο video που ακολουθεί:

Mom Makeover® Λ. Μεσογείων 2-4, Πύργος Αθηνών 22ος όροφος. Τηλ: 210 8835100 / www.mommakeover.gr / www.nikosnaoum.gr