Θέλεις μακριά και πλούσια μαλλιά; Βάλε αυτό το φρούτο στη ζωή σου

Τσακιρίδου Χριστίνα
Θέλεις μακριά και πλούσια μαλλιά; Βάλε αυτό το φρούτο στη ζωή σου

Βρήκαμε τι πρέπει να τρως.

Μπορεί τα κοντά μαλλιά να ήταν η κυρίαρχη τάση τις δυο προηγούμενες σεζόν όμως αυτό θα ανατραπεί πολύ σύντομα. Όπως φαίνεται το ερχόμενο φθινόπωρο τα ίσια, μακριά μαλλιά σε ένα μήκος έρχονται για να μείνουν και να γίνουν η no1 πρόταση των κομμωτών.

Όπως καταλαβαίνεις είναι απαραίτητο να φροντίζεις από τώρα για την υγεία της τρίχας σου ώστε να έχεις μελλοντικά το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η διατροφή είναι ένας από τους βασικότερους παράγοντες οπότε πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη έμφαση αν θες γρήγορη ανάπτυξη των μαλλιών σου.

Μια δίαιτα φτωχή σε ορισμένα θρεπτικά συστατικά μπορεί να επιβραδύνει την ανάπτυξη ακόμη και να προκαλέσει αραίωση ή απώλεια μαλλιών. Μεταξύ των βασικών θρεπτικών συστατικών είναι η βιταμίνη Ε, η οποία προστατεύει το τριχωτό της κεφαλής από τυχόν βλάβες. Τα καλά νέα είναι πως υπάρχει ένα φρούτο- superfood το οποίο μπορείς εύκολα να προσθέσεις στη διατροφή σου και να πάρεις όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Ο λόγος για το αβοκάντο.

Είναι νόστιμο και χρησιμοποιείται κυρίως σε τοστ, σαλάτες και smoothies, όμως τα αβοκάντο έχουν πολλά οφέλη για την υγεία και φυσικά τα μαλλιά σου. Αρχικά είναι γεμάτα με βιταμίνη Ε, που ως γνωστόν βελτιώνει σημαντικά την ανάπτυξη της τρίχας. Μια μελέτη έδειξε ότι η λήψη βιταμίνης Ε για οκτώ μήνες βελτίωσε την ανάπτυξη των μαλλιών κατά 35% σε άτομα που πάσχουν από τριχόπτωση και αραίωση.

Αν λοιπόν θες τα μαλλιά σου πιο μακριά και όμορφα από ποτέ, ξέρεις τη λύση. Πήγαινε στο κοντινό σούπερ μάρκετ και άρπαξε αυτό το μαγικό πράσινο φρούτο!

https://www.instagram.com/p/CDsJssxs-Rb