Met Gala 2022: Οι πιο εντυπωσιακές beauty εμφανίσεις

Met Gala 2022: Οι πιο εντυπωσιακές beauty εμφανίσεις
NEW YORK, NEW YORK - MAY 02: Kaia Gerber attends The 2022 Met Gala Celebrating "In America: An Anthology of Fashion" at The Metropolitan Museum of Art on May 02, 2022 in New York City. (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images)

Τα βλέμματα όλου του fashion κόσμου είναι στραμμένα στη μεγαλύτερη γιορτή της μόδας, αλλά εδώ στο beauty department κάνουμε zoom στα μαλλιά και το μακιγιάζ που ολοκληρώνουν κάθε fashionable εμφάνιση.

Η πρώτη Δευτέρα του Μαϊου έφτασε (και ουσιαστικά πέρασε) και ξέρεις πολύ καλά τι σημαίνει αυτό: Met Gala time. Οι σκάλες του Metropolitan Museum στρώθηκαν με κόκκινο χαλί και για φέτος, το Met Gala προσκάλεσε τις πιο fashionable παρουσίες να υιοθετήσουν το μεγαλείο της Gilded Glamour New York.

Αν και μπορείς να τα διαβάσεις πολύ αναλυτικά στο fashion department, θα σου πω απλά ότι, η Gilded Glamour εποχή στη Νέα Υόρκη, ήταν το διάστημα ανάμεσα στο 1870 και το 1890. Ήταν μια περίοδος μεγάλης ευημερίας, πολιτιστικών αλλαγών και εκβιομηχάνισης. Ουρανοξύστες και περιουσίες δημιουργήθηκαν σχεδόν σε ένα βράδυ και η Νέα Υόρκη έζησε το απόγειο της πολυτέλειας.

Αυτό το gilded glamour λοιπόν είδαμε να παρελαύνει στο κόκκινο χαλί του Met και στην gallery που ακολουθεί θα δεις τις πιο εντυπωσιακές beauty εμφανίσεις. Βλέπεις, κανένα look δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς μαλλιά και μακιγιάζ, γι’ αυτό τα δικά μας βλέμματα ήταν καρφωμένα… πάνω από τον λαιμό των celebrities.