Θέλεις να δοκιμάζεις ένα διαφορετικό χτένισμα κάθε μέρα; Ξέρουμε τι δώρο αξίζει να σου χαρίσεις!

Θέλεις να δοκιμάζεις ένα διαφορετικό χτένισμα κάθε μέρα; Ξέρουμε τι δώρο αξίζει να σου χαρίσεις!

Ένα premium εργαλείο για styling που ανταποκρίνεται σε κάθε τύπο μαλλιών.

Αν με ρωτούσε κάποιος πριν λίγους μήνες, τι δώρο θα ήθελα για τα φετινά Χριστούγεννα, θα του έλεγα να μου χαρίσει… έναν προσωπικό κομμωτή. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο θαυμάζω τις γυναίκες που παρατηρώ ενώ κινούμαι στην πόλη, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να ξεκλέψουν τον χρόνο που απαιτεί μία επίσκεψη στο κομμωτήριο, ώστε να χαρίσουν στα μαλλιά τους ένα προσεγμένο και ελαφρώς γιορτινό χτένισμα. Και μία από αυτές τις γυναίκες, είναι και η κολλητή μου.

Και επειδή ξέρω καλά πως το πρόγραμμα της κολλητής μου είναι εξίσου έντονο με το δικό μου, αναρωτιόμουν για καιρό πώς καταφέρνει σε κάθε after work εξόρμηση, σε κάθε γιορτινό ρεβεγιόν, να εμφανίζεται και με ένα διαφορετικό look. Θέλοντας να μάθω το μυστικό της, τη ρώτησα πώς το κάνει καιέλαβα λίγες μέρες μετά ως απάντηση ένα πακέτο, το οποίο μου είπε πως ήταν το δώρο μου για τα φετινά Χριστούγεννα.

Αυτό που δεν περίμενα, βέβαια, ξετυλίγοντας το πακέτο που μου είχε στείλει η κολλητή μου, ήταν πως η ευχή μου να αποκτήσω έναν προσωπικό κομμωτή, είχε γίνει πραγματικότητα. Διότι από τη μέρα που μπήκε το εργαλείο styling SteamPod4 στην καθημερινότητά μου, δημιουργώ χτενίσματα επαγγελματικών προδιαγραφών, με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο, λες και βγήκα μόλις από το κομμωτήριο.

25462BEF-60F0-40E6-BC94-881A83C28AF4.jpeg

Ένα premium εργαλείο για styling που ανταποκρίνεται σε κάθε τύπο μαλλιών

Κακά τα ψέματα. Για εμένα, όπως και για τις περισσότερες γυναίκες, τα μαλλιά είναι ένα μέσο αυτοέκφρασης, ένας τρόποςνα εκφράζουμε δημιουργικά το πώς νιώθουμε. Και ακριβώς επειδή τα Χριστούγεννα νιώθω όμορφα και θέλω αυτό να βγαίνει προς τα έξω, θέλω να μπορώ να δημιουργώ και διαφορετικά hairstyles, τα οποία αντιπροσωπεύουν την αισιοδοξία και το γιορτινό mood μου. Ωστόσο, όσα tutorial και αν έχω παρακολουθήσει για δαχτυλιδένιες μπούκλες, όσα προϊόντα και αν έχω δοκιμάσει για επιμελώς ατημέλητα beachwaves, τα ίσια μαλλιά μου δεν… συνεργάζονται με τίποτα.

Βλέπεις, μέχρι που έλαβα το δώρο της κολλητής μου, δεν γνώριζα ότι αυτό που έλειπε από το μπουντουάρ μου ήταν ένα αξιόπιστο, πολυχρηστικό εργαλείο styling με ατμό, το οποίο θα μου χάριζε μοναδικούς κυματισμούς και ελαστικές, σμιλεμένες μπούκλες. Και αυτό το premium εργαλείο δεν ήταν άλλο από το SteamPod4 της L'Oréal Professionnel.

Πρόκειται για μία ελαφριά, εύχρηστη συσκευή που επιτυγχάνει ένα πιο γρήγορο, ορατά λείο αποτέλεσμα, προκαλώντας 95% λιγότερη φθορά στα μαλλιά μου, σε σύγκριση με ένα κλασικό εργαλείο για styling. Πώς καταφέρνει κάτι τέτοιο; Αρχικά χάρη στη δύναμη του ατμού, στον ατμό άλλωστε οφείλεται η «μαγεία» του SteamPod. Έπειτα, οι μεγάλες μεταλλικές πλάκες αλλά και οι κεραμικές πλάκες υψηλής αντοχής, χαρίζουν τέλειο χτένισμα με σχεδόν μηδενική φθορά στην τρίχα. Τέλος ο εργονομικός σχεδιασμός του SteamPod 4.0 και το σετ τριώνχτενών, εξασφαλίζουν τη βέλτιστη διάχυση του ατμού σε κάθε τύπο μαλλιών. Έτσι καταφέρνω και κάνω χτενίσματα κομμωτηριακού επιπέδου στο σπίτι, και μάλιστα χωρίς να ταλαιπωρώ τα μαλλιά μου.

Πιο αναλυτικά, η χτένα ευθυγραμμίζει απόλυτα τις τρίχες, ώστε τα μαλλιά να είναι στη σωστή θέση για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από την πυκνότητά τους. Οι τρεις χτένες έχουν διαφορετικό αριθμό δοντιών, κάποια έχει πιο αραιάκαι άλλη πιο πυκνά δόντια, ώστε να επιλέξεις την ιδανική για τον δικό σου τύπο μαλλιών.

C263BF15-442A-4E44-BF74-E8C4E3EB98D7.jpeg


Η τεχνολογία ατμού που προσφέρει περιποιημένα χτενίσματα σε χρόνο «ντετέ»

Αυτό που με έκανε να αγαπήσω από την πρώτη στιγμή αυτόν τον… high tech προσωπικό hairstylist, δεν ήταν μόνο το γεγονός πως μπορούσε να προσαρμοστεί απόλυτα στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των μαλλιών μου, αλλά και το ότι συνδυάζοντας τη δύναμη του ατμού με τις ειδικές χτένες, αναδείκνυε τη φυσική ομορφιά των μαλλιών μου και μου χαρίζει όποιο χτένισμα θέλω. Από καλοσχηματισμένες μπούκλες, στους πιο dreamy κυματισμούς και σε ένα ίσιωμα «αλφάδι, χωρίς να ανησυχώ ότι επιβαρύνω την υγεία τους.

Αυτό οφείλεται, βέβαια, στη μοναδική τεχνολογία ατμού της L’Oréal Professionnel Paris, η οποία επιτυγχάνει μία συνεχή ροή ξηρού ατμού μέσω της ειδικής αντλίας, ενώ εξασφαλίζει έναν σταθερό ρυθμό ανά λεπτό, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα υψηλών αποδόσεων.

Η συσκευή SteamPod4 διαθέτει τρεις ρυθμίσεις θερμοκρασίας για να μπορούμε να επιλέξουμε τη θερμοκρασία που απαιτούν τα μαλλιά μας, ενώ οι βαθμοί ελέγχονται 250 φορές το δευτερόλεπτο, για να διασφαλίζεται ότι η κατάλληλη θερμοκρασία φτάνει στις πλάκες. Επιπλέον, η συσκευή περιλαμβάνει και ένα ενσωματωμένο δοχείο νερού, το οποίο μου επιτρέπει να φορμάρω ξανά και ξανά τα μαλλιά μου, χωρίς να χρειάζεται διαρκώς γέμισμα. Με λίγα λόγια, είναι το απόλυτο gadget για να απολαμβάνω διαφορετικά χτενίσματα κάθε μέρα, όχι μόνο την περίοδο των γιορτών, αλλά ακόμη και όταν ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μου.

Σε κάθε περίπτωση, αν διαβάζοντας τη λέξη «ατμός» η πρώτη λέξη που σου ήρθε στο μυαλό ήταν η λέξη «φριζάρισμα», καλύτερα να την ξεχάσεις. Διότι ο ατμός που παράγει το SteamPod4 είναι ξηρός, δεν περιέχει υγρά μόρια, άρα δεν έχει υγρασία -και δεν υπάρχει πιθανότητα να φριζάρει τα καλοχτενισμένα μαλλιά σου.

E529220E-5270-43A3-9E37-81F85AC7CC9A.jpeg

Αν θέλεις, λοιπόν, κάθε μέρα των γιορτών αλλά και του νέου έτους, να αντικρίζεις στον καθρέφτη ένα εντυπωσιακό χτένισμα που θα αντανακλά την πολυδιάστατη προσωπικότητα και τη διάθεσή σου, αξίζει να κάνεις δώρο στον εαυτό σου το πολυχρηστικό εργαλείο styling SteamPod4, το οποίο σου χαρίζει πολλές δυνατότητες χτενισμάτων. Μάλιστα, να ξέρεις πως η συγκεκριμένη συσκευή έχει πάνω στη λαβή της έναν κωδικό QR, ο οποίος ενημερώνεται συνεχώς και σου δίνει πρόσβαση σε χρήσιμες συμβουλές που θα σε βοηθούν να αντλείς έμπνευση και tips για τα πιο γιορτινά και επαγγελματικά χτενίσματα!

Αναζήτησε το νέο SteamPod 4 σε επιλεγμένα κομμωτήρια, καταστήματα καλλυντικών και online. Κάνε like στο L’OréalProfessionnel στο Facebook, follow τον λογαριασμό @LorealProκαι το hashtag #LorealProGR στο Instagram.