Δερμάτινο eyeliner: Θα το τολμούσατε;

Βιβή Αγγελάκη
Δερμάτινο eyeliner: Θα το τολμούσατε;

Το πιο τρελό beauty trend έκανε την εμφάνισή του και μάθαμε λεπτομέρειες!


Το είδαμε στο Fashion Week του Μιλάνο και συγκεκριμένα στο fashion show του οίκου Fendi για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 και πραγματικά μας ενθουσίασε.

Ο makeup artist, Peter Philips, καινοτομεί και δημιουργεί πραγματικά μια νέα τάση στο χώρο της ομορφιάς! Ένα eyeliner από δέρμα!

Ο ίδιος σε συνέντευξή του εξηγεί:

" Ο Karl [Lagerfeld] μου ζήτησε να δημιουργήσω ένα μπλε eyeliner που θα ταίριαζε με τα ρούχα και τα αξεσουάρ για τα μαλλιά. Κάτι τέτοιο ήταν πραγματικά δύσκολο γιατί δεν πετυχαίνεις εύκολα το ακριβές χρώμα στο make up. Έτσι, απλά χρησιμοποίησα μικρές λωρίδες δέρματος από τη συλλογή."

Ο Philips έκοψε σε σχήμα eyeliner μικρές λωρίδες από τα δερμάτινα λουριά σε σχήμα λουλουδιού που κοσμούσαν τα μαλλιά των μοντέλων στο show και τις κόλλησε σύριζα στο κινητό βλέφαρο των μοντέλων. Βέβαια προηγουμένως είχε περάσει μια παχιά μαύρη γραμμή με ένα μολύβι "για να συμπληρώσει οποιαδήποτε κενά μεταξύ του δέρματος και των βλεφαρίδων, δημιουργώντας μια σταθερή βάση". Τέλος, πρόσθεσε μικρού μήκους ψεύτικες βλεφαρίδες για πιο έντονο αποτέλεσμα που θα υποστήριζε δυναμικά το νέο τύπο eyeliner!

Θα το τολμούσατε;