NYFW: Αυτό είναι το hairstyle που λατρέψαμε. Δείτε πώς θα το πετύχετε!

Βιβή Αγγελάκη
NYFW: Αυτό είναι το hairstyle που λατρέψαμε. Δείτε πώς θα το πετύχετε!

Ακολουθήστε βήμα- βήμα τις οδηγίες και δημιουργήστε την απόλυτη χειμωνιάτικη πρόταση του Zac Posen


Βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια; Θέλετε να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό hairstyle για το Σαββατοκύριακο που έρχεται; Τι θα λέγατε να δοκιμάζατε την πρόταση του οίκου Zac Posen για αυτό το Χειμώνα; Εμείς είμαστε εδώ για να σας αποδείξουμε ότι μπορείτε να πετύχετε και από το σπίτι, τα hairstyles που ζηλέψατε στα runways των αγαπημένων σας οίκων μόδας!

Για να συμπληρώσει τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015 Zac Posen, η Odile Gilbert (hair designer για τη Moroccanoil) δημιούργησε ένα ύφος "ελεγχόμενης αίγλης" που είναι σύγχρονο και αρρενωπό μπροστά και θηλυκό και κομψό στο πίσω μέρος. Η ίδια, λοιπόν, αποκαλύπτει βήμα- βήμα πώς και με ποια προϊόντα της εταιρείας που έχουν λατρέψει κορυφαίοι hair stylists και οι διάσημοι πελάτες τoυς, Moroccanoil, θα δημιουργήσετε αυτό το hairlook:

Ξεκινήστε σε στεγνά μαλλιά. Πάρτε ένα τμήμα 1" από τα μαλλιά και ψεκάστε με Moroccanoil Heat Styling Protection, που αποτρέπει αποτελεσματικά το σπάσιμο και την ψαλίδα. Στη συνέχεια, τυλίξτε το τμήμα γύρω από ένα σίδερο για μπούκλες 1.5 , και επαναλάβετε μέχρι να δημιουργηθούν μπούκλες σε όλο το κεφάλι.

ZP 1115 816ac

Μόλις κρυώσουν τα μαλλιά, βουρτσίστε με Moroccanoil Boar Bristle Classic Brush για να δημιουργήσετε απαλά διαδοχικά κύματα. Οι ειδικές τρίχες της παρέχουν το πρόσθετο πλεονέκτημα του μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής ενώ η λαβή της είναι ανθεκτική στη θερμότητα.

ZP 2248 5618b

Δημιουργήστε ένα βαθύ χώρισμα αριστερά. Χρησιμοποιώντας μια λεπτή χτένα και μια γενναιόδωρη ποσότητα Moroccanoil Styling Gel in Strong, (που καταπολεμά το φριζάρισμα και το στατικό ηλεκτρισμό εγχύοντας στις τούφες ζωτική ενυδάτωση για να βελτιώσει την ενυδάτωσή τους), χτενίστε πίσω τα μαλλιά στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού από την κορυφή ως το αυτί. Δουλέψτε τα μαλλιά σε τμήματα προκειμένου να εξασφαλίσετε ότι παραμένουν στη θέση τους.

ZP 1487 5dafa

Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για να λειάνετε το μεγαλύτερο τμήμα των μαλλιών στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού. Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι ένα κομψό φινίρισμα με έντονη λάμψη.

ZP 2063 0fb78

Μόλις τοποθετηθεί το gel, ξαναβουρτσίστε τα κυματιστά μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού για να εξασφαλίσετε κίνηση.
Τελειοποιήστε το στυλ με Moroccanoil Luminous Hairspray Medium, που θα κρατήσει το επιθυμητό look όλη την ημέρα χωρίς να χάσει τη λάμψη του ή την φωτεινότητά του.

ZP 1323 bca71
ZP 3110 28114

Τα προϊόντα Moroccanoil είναι διαθέσιμα σε ινστιτούτα ομορφιάς, σπα και τώρα και online. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τo site www.moroccanoil.com, ακολουθήστε τη Moroccanoil στο Twitter, το Instagram και το Facebook και απολαύστε beauty tutorials στο YouTube!