Άνοιξη 2015: Αυτά τα σινιόν πρέπει να τα δοκιμάσετε!

Βιβή Αγγελάκη
Άνοιξη 2015: Αυτά τα σινιόν πρέπει να τα δοκιμάσετε!

8+2 chic κότσοι που θα κάνουν τη διαφορά 

Η αλήθεια είναι πως έχουμε πάρα (μα πάρα) πολλούς λόγους για να αγαπάμε τους κότσους! Οι πιο σημαντικοί; Μπορούν να φορεθούν από το πρωί στη δουλεία έως το βράδυ σε μια πιο επίσημη έξοδο, ακόμη και στο γυμναστήριο, παραμένοντάς πάντα εντυπωσιακοί. Δίνουν την πιο γρήγορη και εύκολη λύση στις bad hair days κάθε γυναίκας, ενώ παράλληλα προσαρμόζονται στο ιδιαίτερο στυλ της κάθε μιας από εμάς ανάλογα με τη στιγμή και φυσικά τη διάθεση!

Η Άνοιξη, όμως μπήκε επισήμως- που θα πάει θα ανέβουν και οι θερμοκρασίες- και προστάζει αλλαγές! Πριν προχωρήσετε σε ολοκληρωτικές μεταβολές στο beauty look σας, όπως αυτή της Tyra Banks, που πραγματικά αξίζει να τη δείτε, τι θα λέγατε να ξεκινούσατε από τον τρόπο που κάνετε τον κότσο σας;

Κατευθείαν από τα fashion weeks μεγάλων σχεδιαστών οι παρακάτω κότσοι είναι ότι πιο hot για αυτή τη σεζόν. Είτε προτιμάτε κάτι πιο συντηρητικό, είτε πιο glamour, βρείτε τον κότσο που σας ταιριάζει και πηγαίνει ανάλογα με την περίσταση.

2502f77382a223df76acd5a72a896153 2bbff

Χαμηλό, old-fashioned σινιόν που παραπέμπει σε παλιές, ρομαντικές εποχές. O hairstylist, Odile Gilbert, το δημιούργησε πιάνοντας στην αρχή ένα χαμηλό, αρκετά σφιχτό ponytail, το οποίο στη συνέχεια κάλυψε με ένα δίχτυ για τα μαλλιά και γύρισε μέχρι να σχηματιστεί το σινιόν. Στερέωσε στο τέλος δεξιά και αριστερά με φουρκέτες. Το είδαμε στο show του οίκου Altuzarra.

tadashi e798f


Πλεκτό, χαμηλό σινιόν, εμπνευσμένο από την collection, επέλεξε ο Rodney Cutler για τον οίκο Tadashi Shoji. Ξεκινώντας στην αρχή με μια χαμηλή γαλλική κοτσίδα, ο Rodney τύλιξε τα μαλλιά γύρω από τη βάση της, αλλά με μια οριζόντια φορά, καλύπτοντας μεγάλο μέρος του αυχένα, ενώ στο τέλος στερέωσε με τσιμπιδάκια και φουρκέτες.

a8d2872701adf04e41055e395445f590 c748e



Ο hairstylist Guido Palau ήθελε να διατηρήσει το χαρακτηριστικό minimal στοιχείο του οίκου Calvin Klein και στα μαλλιά. Γι αυτό το λόγο, δημιούργησε ένα messy , ψηλό, σινιόν με έντονη ιαπωνική επιρροή, συνδυάζοντάς το, με το wet look, που θα φορεθεί πολύ αυτή την Άνοιξη και Καλοκαίρι.

1524ed39e00329a042ecce82d9bbf8ec 66c1f

Το wet-look σινιόν- φάκελος είναι η πρόταση του Alexander McQueenHair, δια χειρός hairstylist, Guido Palau.

54bc27f956228 - hbz-runway-hair-trends-accessories-lanvin-pr d3828


Ένα μικρό χρυσό αξεσουάρ στα μαλλιά είναι αυτό που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο μονότονο κότσο σας. Αυτό τουλάχιστον προτείνει ο οίκος Lanvin για αυτή την Άνοιξη και πολύ μας αρέσει!

Δείτε περισσότερες προτάσεις- σινιόν στις φωτογραφίςες στη gallery!

Εσάς πoιο σας άρεσε και σκέφτεστε να δοκιμάσετε;