#GrannyHair: 10+3 φορές που τα ζηλέψαμε

Βιβή Αγγελάκη
#GrannyHair: 10+3 φορές που τα ζηλέψαμε

Γκρι μαλλιά: Η πιο hot τάση για τα μαλλιά που έχουν λατρέψει χιλιάδες γυναίκες. 

Πολλές στη θέα τους απλά σαστίζουν και τρέχουν στο κομμωτήριο για μια άμεση λύση- κάλυψη τους, το τελευταίο όμως διάστημα όλο και περισσότερες γυναίκες ανά τον κόσμο τα προτιμούν και μάλιστα επισκέπτονται το κομμωτήριο για ένα πετύχουν αυτό το ιδιαίτερο hairlook.

Τα γκρί μαλλιά σε όλες τις αποχρώσεις τους (από τις πιο ανοιχτές, τις silver, έως και τις πιο σκούρες) είναι σίγουρα μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν- τουλάχισυον στο Instagram.

Οι #GrannyHair selfies αυξάνονται μέρα με τη μέρα, αφενός απενοχοποιώντας «τα μαλλιά της γιαγιάς» και την αντίληψη ότι αποτελούν σημείο κατατεθέν της μεγαλύτερης ηλικίας, αφετέρου καταρρίπτοντας το στερεότυπο που θέλει μόνο τους άντρες με γκρίζους κροτάφους sexy!

Μάλιστα, με τις stars του Hollywood να δοκιμάζουν πρώτες την εν λόγω τάση, αποφασίζοντας να κάνουν τη διαφορά και φυσικά να κλέψουν για άλλη μια φορά την παράσταση (χαρακτηριστικότερες η Lady Gaga, η Rihanna, η Zosia Mamet και η Kylie Jenner), χιλιάδες κοινές θνητές το τόλμησαν και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά αξιοζήλευτο.

Δείτε, λοιπόν, τις 10+3 φορές που ζηλέψαμε τα #GrannyHair!

Gray-purple-long-hair 1afce

Όταν τα #GrannyHair συνάντησαν τα PastelHaircolor σε ίσια, μακριά μαλλιά...

754 5f0ff

Γκρι αποχρώσεις σε κοντό, wavy καρέ

Gray-hair-twist b6697

Οmbre γκρι με πιο σκούρες ρίζες πιασμένα σε μια υπέροχη γαλλική κοτσίδα, που καταλήγει σε χαμηλό κότσο, χαρίζοντας ένα σοφιστικέ αέρα στο όλο look

gray-granny-hair-trend-22  605 a861b

Το πιο ανοιξιάτικο γκρι hairstyle είναι αναμφισβήτητα stylish!

silver 64fe2

Σε ανοιχτή silver, σχεδόν άσπρη, απόχρωση

Δείτε τα υπόλοιπα #GrannyHairlooks στις φωτογραφίες στη gallery!

Και μη ξεχνάτε: Πριν αποφασίσετε οποιαδήποτε αλλαγή, καλό θα ήταν να τη σκεφτείτε πολύ καλά (αν ταιριάζει με το στυλ σας, πόσο βολική θα είναι στην καθημερινότητά σας κ.λ.π) και να τη συζητήσετε με τον κομμωτή σας, μιας και τα φίλτρα του Instagram αλλά και το ιδιαίτερο μακιγιάζ σε πολλές περιπτώσεις κάνουν το αποτέλεσμα πιο εντυπωσιακό, από ότι στην πραγματικότητα...

Εσείς τι λέτε; Θα το δοκιμάζατε;