Google Glass-Yves Saint Laurent: Δές το μακιγιάζ σου μέσα από τα μάτια του makeup artist!

Google Glass-Yves Saint Laurent: Δές το μακιγιάζ σου μέσα από τα μάτια του makeup artist!

Ήρθαν για ελάχιστες μέρες στην Ελλάδα και προλάβαμε να ζήσουμε την εμπειρία

Η ιδέα είναι πανέξυπνη, είναι το μέλλον στο μακιγιάζ και είχα την χαρά να ζήσω την εμπειρία πριν λίγες μέρες, μετά από πρόσκληση του Yves Saint Laurent.

1 264a8

Στο stand της εταιρείας, στο Hondos Center Ερμού, η makeup artist του οίκου ανέλαβε να με βάψει, με τη μόνη διαφορά πως όλη τη διαδικασία θα την έκανε φορώντας Google Glass!

3 445bd

Τι σημαίνει αυτό: ότι όλο το μακιγιάζ μου, από το Α μέχρι το Ω, καταγράφτηκε σε ένα βιντεάκι που μετά από λίγο έφτασε στο mail μου- και έτσι, έχω πλέον στη διάθεσή μου όλα τα βήματα για τέλεια βάση (αυτό ήταν το request μου στην Κατερίνα) και φωτεινό look!

2 e4a2a

Plus: το email που λαμβάνεις μετά το μακιγιάζ Yves Saint Laurent με τα Google Glasses περιέχει και τα προϊόντα που επέλεξε η expert ανάλογα τα χρώματά σου, οπότε έχεις και το σχετικό note για να θυμάσαι ποια προϊόντα δοκίμασες!

5 5030b

Τα προϊόντα που χρησιμοποίησε στο δικό μου μακιγιάζ ήταν η εκπληκτική βάση Le Teint Touche Eclat, το μαγικό Touche Eclat, μια πραγματική πηγή φωτός για την επιδερμίδα, η αξεπέραστη μάσκαρα Effet Faux Cils σε σκούρα μωβ απόχρωση, το υγρό κραγιόν Rouge Pur Couture Vernis À Lèvres και πριν από όλα, το Forever Youth Liberator Serum που δροσίζει την επιδερμίδα και προστατεύει τη νεανικότητά της.