Λουλούδι στο μαλλί

Λουλούδι στο μαλλί

Όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο.

Ναι είναι τάση να στολίζετε τα μαλλιά σας με ένα λουλούδι στο πλάι. Το έχουμε δει στην πασαρέλα του Marc Jacobs με μία σύνθεση λουλουδιών φτιαγμένα από μαλακό δέρμα σε αποχρώσεις του μοβ φορεμένο στο πλάι.


Οι αποχρώσεις των λουλουδιών μπορούν να είναι πολλές και διαφορετικές, αν και υπάρχει μία τάση γα πορτοκαλί και μοβ. Το είδος του λουλουδιού μπορεί να είναι ότι σας αρέσει, αλλά αυτό που πρέπει να προσπαθήσετε είναι να διαλέξετε το μεγαλύτερο λουλούδι ή συνδυασμό λουλουδιών.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν πιαστράκι και να τα σηκώσετε από τη μια μεριά, αφήνοντας την άλλη μεριά μοιραία. Φέρτε το μπροστά κοντά στο μέτωπο και αφήστε τα πέταλα του να σας χαϊδεύουν, όπως το φόρεσε η Paloma Faith.

spl151541_001Paloma_Faithsmall


Αν όμως αποφασίσετε να μαζέψετε τα μαλλιά σας σε κότσο και να φορέσετε λουλούδι, βάλτε το είτε πάνω στον κότσο, είτε στο πλάι των μαλλιών. Η Ali MacGraw, (τη θυμάστε από το Love Story του 1970;) παρά τα 73 της χρόνια το έκανε με μεγάλη επιτυχία και θύμισε με το look της αυτό, τις χορεύτριες του flamengo.

spl265520_015small