Το πιο εύκολο και στιλάτο hair trend της Άνοιξης!

Βιβή Αγγελάκη
Το πιο εύκολο και στιλάτο hair trend της Άνοιξης!

Το δοκιμάσαμε και ο hair expert του Pantene Pro-V, Χρήστος Καλλανιώτης, σου δείχνει βήμα-βήμα πώς θα το πετύχεις και εσύ!

Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που πραγματικά οι καθημερινές τους υποχρεώσεις είναι κάτι παραπάνω από πολλές και δεν προλαβαίνουν να περιποιηθούν τον εαυτό τους όπως θα ήθελαν , αλλά από την άλλη θέλουν να ακολουθούν τα fashion και beauty trends, τότε δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τις μαγικές συμβουλές του Χρήστου Καλλανιώτη και φυσικά να υιοθετήσεις αυτό το hairlook (που είμαι σίγουρη θα το λατρέψεις αυτή την Άνοιξη, όπως εγώ)!

Ο hair expert του Pantene Pro-V και αγαπημένος hair stylist των πολλών διάσημων κυριών (που το Νοέμβριο συνάντησα στο ταξίδι μου στο Λονδίνο, μιας και τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται εκεί) μου έδωσε την πιο εύκολη και στιλάτη λύση για να μεταμορφώσω τα καθημερινά, βαρετά πρωινά με τα μαλλιά μου ή να φαίνομαι super chic ακόμη κι αν έχω στη διάθεσή μου μόλις 5 λεπτά για να ετοιμαστώ!

ewrtget e8632


Μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν που είδαμε σε αρκετά fashion shows για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016, ήταν οι βαθιές πλάγιες χωρίστρες και το ημι- wet hairstyling! Μπορούν να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου , ενώ ταυτόχρονα μπορούν να συνδυαστούν με πολλά outfits ή ακόμη και πιο μίνιμαλ τάσεις στο μακιγιάζ.

{youtube}dOjt9YNe8hk{/youtube}


Στο παραπάνω video, λοιπόν, ο Χρήστος σου δείχνει πώς θα πετύχεις και εσύ μόνη σου, από το σπίτι, το πιο in-fashion και εύκολο χτένισμα της σεζόν , χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα hairstyling από το Pantene Pro-V!

dwfdad 9bcbc

Φυσικά, το πρώτο βήμα- βασική προυπόθεση για να πετύχεις ένα τέλειο χτένισμα, όπως τονίζει ο ίδιος, είναι να έχεις φροντίσει σωστά τα μαλλιά σου! Ο καλύτερος σύμμαχός σου σε αυτό; Η σειρά Repair & Protect του Pantene (σαμπουάν και conditioner), που χάρη στην προηγμένη σύνθεσή της, εμποδίζει τη φθορά και κάνει τα μαλλιά να «οχυρώνονται» από τα υπολείμματα μεταλλικών στοιχείων.