Billboard Music Awards: Τα 4 πιο hot beauty trends της μεγάλης βραδιάς!

Βιβή Αγγελάκη
Billboard Music Awards: Τα 4 πιο hot beauty trends της μεγάλης βραδιάς!

"Μελετήσαμε" το μακιγιάζ και τα μαλλιά των stars και αποφανθήκαμε πως αυτά είναι τα πιο hot beauty trends 

Πριν μερικές ώρες, τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής έδωσαν το «παρών» στα 24α Billboard Music Awards στο Los Angeles και όπως κάθε χρόνο, το ροζ χαλί των φετινών βραβείων γέμισε από τα εντυπωσιακά, designer outfits των stars αλλά και κομψές επιλογές στο beauty look τους, που αξίζει να αναλύσουμε!


Εμείς, μελετήσαμε το μακιγιάζ και τα μαλλιά των stars και αποφανθήκαμε πως αυτά είναι τα 4 πιο hot beauty trends που επικράτησαν στο χθεσινοβραδινό event!

- Sleek hair, don’t care vs beachy waves

Μπορεί τα beachy waves να είναι αυτά που κάθε φορά μας εντυπωσιάζουν και προτιμούν οι διάσημες κυρίες για τις red carpet εμφανίσεις τους (Rihanna, Britney Spears, Heidi Klum, Kesha, Meghan Trainor) όμως στα φετινά Billboard Music Awards, την παράσταση «έκλεψαν» και τα ολόισια, sleek μαλλιά όπως αυτά της Zendaya, της Idina Menzel , της Ariana Grande και της Laverne Cox!

britney spears bbmas getty bf865
Zendaya 49f4d

-Smoky eyes

Από τις κλασσικές επιλογές των stars στο κόκκινο χαλί, τα smoky eyes και οι πιο σκούρες σκιές «κυριάρχησαν» και σε αυτό το event. Αυτή τη φορά, όμως, από stars που δεν το περιμέναμε, η αλήθεια είναι! Ξεκινώντας από το σκούρο μπλε smoky cat eye της Jessica Alba, το έντονο μακιγιάζ ματιών της Demi Lovato, της Laverne Cox, της Britney Spears καταλήγουμε στα πιο soft smokys των Lucy Hale και Ciara.

rytujfgjhfj 08d3b

- Nude lips

Πηγαίνοντας «κόντρα» στο άκρως θηλυκό και σαγηνευτικό κόκκινο χρώμα στα χείλη, οι περισσότερες διάσημες κυρίες επέλεξαν το nude χρώμα να «συμπληρώνει» το μακιγιάζ τους, πετυχαίνοντας έναν τέλειο, ισορροπημένο συνδυασμό στο look τους. Mila Kunis, Meghan Trainor, Priyanka Chopra, Rihanna, Kesha και Britney Spears ήταν μόνο μερικές από αυτές!

billboard best kesha fd266

- Γεμάτα φρύδια

Το έχουμε ξαναπεί: Τα γεμάτα, πυκνά φρύδια είναι από τα πιο hot beauty trends αυτή τη στιγμή και φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην συγκαταλέγονται και στα Billboards' beauty trends! Και για του λόγου το αληθές, δες τα φρύδια των: Ri-Ri, Mila Kunis, Zendaya, Lucy Hale και Ariana Grande.

fghdfghdfgh 685cb

Δες όλες τις stars στη gallery!