Το puppy eyeliner είναι το νέο cat eye! Δες πώς θα το πετύχεις!

Βιβή Αγγελάκη
Το puppy eyeliner είναι το νέο cat eye! Δες πώς θα το πετύχεις!

Η νέα τάση στο μακιγιάζ από την Κορέα!

Αν είσαι πιστή αναγνώστρια αυτής της στήλης, θα ξέρεις πως μερικές από τις πιο hot τάσεις ομορφιάς έρχονται από την Κορέα (να σου θυμίσω πως είναι η "γενέτειρα" των BB-cream, της τελευταίας τάσης στα φρύδια και των bracelet nails)!

Αυτή τη φορά, ένα νέο trend εμφανίστηκε στο μακιγιάζ, τo Puppy Eyeliner, που έρχεται να αντιταχθεί στις "σκληρές", femme fatale γραμμμές του cat eye look, κάνονας το βλέμμα μας πιο αθώο και χαριτωμένο (από εκεί και βγήκε και το όνομά του- puppy). Με αυτόν τον τρόπο τα μάτια δίνουν την εντύπωση πως είναι πιο μεγάλα και στρογγυλά!

Screen Shot 2015 08 21 at 4.50.48 pm 274x410 169bd

Πώς θα πετύχουμε, όμως το puppy look μόνες μας; Ο Clinique Colour Pro, Saem Mool Jung, μοιράζεται μαζί μας ένα πολύ εύκολο τρόπο να δοκιμάσουμε την τάση ακολουθώντας τα παρακάτω τέσσερα απλά βήματα!

Screen Shot 2015 08 21 at 5.13.59 pm copy 410x410 8be92

Σημείωνε, λοιπόν:

Βήμα 1: Ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του ματιού σου, εφάρμοσε μαύρο eyeliner, (όπως το Clinique Skinny Stick), κατά μήκος των άνω βλεφαρίδων σου και επέκτεινε την γραμμή προς την εξωτερική γωνία και ελαφρώς προς τα κάτω. Είναι ουσιαστικά μια ευθεία προέκταση της γραμμής των βλεφαρίδων σου.

GamechangerPuppyEyelinerModelPhotographyShot1 056df

Βήμα 2: Πέρασε ξανά μόνο το εξωτερικό μισό της γραμμής των βλεφαρίδων για να φανεί πιο χοντρή η γραμμή, δημιουργώντας ένα 3D "puppy" βλέμμα.

GamechangerPuppyEyelinerModelPhotographyShot2 a6bec

Βήμα 3: Πέρασε ξανά ολόκληρη τη γραμμή, αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας ένα υγρό eye liner (όπως το Clinique Pretty Easy Liquid Eyelining Pen) για να δημιουργήσει ένα πλούσιο, σκούρο μαύρο σχήμα. Σιγουρεύσου πως θα τελειώσεις την γραμμή με μια πτωτική κίνηση.

GamechangerPuppyEyelinerModelPhotographyShot3 9f8b5

Βήμα 4: Άπλωσε μερικές στρώσεις της μάσκαρα (Clinique Chubby Lash Fattening Mascara) για να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα.

Και ιδού το τελικό αποτέλεσμα!

GamechangerPuppyEyelinerModelPhotographyShot4 b1b8f