Κότσος-κρουασάν: Το πιο casual chic χτένισμα που πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το Φθινόπωρο!

Βιβή Αγγελάκη
Κότσος-κρουασάν: Το πιο casual chic χτένισμα που πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το Φθινόπωρο!

Ποιος περιμένει μέχρι την Άνοιξη;

Ας είμαστε ειλικρινείς: Ποια γυναίκα μπορεί να αντισταθεί σε ένα φρεσκοψημένο, αφράτο κρουασάν;Καμία! Ποια μπορεί να πει όχι σε ένα εύκολο αλλά πολύ σικατό χτένισμα που θα την βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί, στο γραφείο έως τη βραδινή της έξοδο; Καμία! Πώς συνδέονται οι παραπάνω δύο ερωτήσεις θα αναρωτιέσαι τώρα δικαιολογημένα...

Την απάντηση θα βρεις στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και πιο συγκεκριμένα στο fashion show τoυ οίκου Lela Rose για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2017.

MTQxNDg5MDM3NTcwNDg0MDky

Ο hairstylist James Pecis που επιμελήθηκε το χτένισμα των μοντέλων επέλεξε ένα casual chic χαμηλό σινιόν, το οποίο τυλιγόταν στο πίσω μέρος του αυχένα παίρνοντας το σχήμα ενός μικρού κρουασάν.

Hair Lela Rose Spring 2017 2

Μάλιστα σε ορισμένα μοντέλα επέλεξε να βάλει μία πιο παιχνιδιάρικη πινελιά συμπληρώνοντας το όλο look με μία μεγάλη κορδέλα – μαντήλι που έδενε στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού!

Lela Rose SS 2017 2

Όσο για το πώς θα δημιουργήσεις μόνη σου το συγκεκριμένο χτένισμα... Ξεκίνα πιάνοντας όλα τα μαλλιά σου πίσω σε μία χαμηλή κοτσίδα και στερεώνοντας με ένα λαστιχάκι. Πρόσθεσε λίγο όγκο στο κάτω μέρος χρησιμοποιιώντας μία λακ και άρχισε να τυλίγεις τα μαλλιά μέχρι να δημιουργηθεί αυτό το σχήμα «κρουασάν». Στο τέλος στερέωσε καλά με φουρκέτες.

Hair Lela Rose Spring 2017

Πώς σου φαίνεται;

Hair Lela Rose Spring